• Haberler
  • Genel
  • Tribün desteği işe yaradı, Jetler play-of potasında

Tribün desteği işe yaradı, Jetler play-of potasında

AFJET Afyonspor büyük bir taraftar desteğiyle Afyon'da ağırladığı Çorum F.K.'yı 3-1 yendi. Maçın 53. dakikasında 10 kişi kalan Jetler, maçı 3-1 kazanarak puanını 37’ye çıkardı ve play-of potasında yerini aldı   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin ilk yarısının son maçında Çorum FK'yı konuk etti. Maça hızlı başlayan Jetler, golü bulana [&hellip]

AFJET Afyonspor büyük bir taraftar desteğiyle Afyon’da ağırladığı Çorum F.K.’yı 3-1 yendi. Maçın 53. dakikasında 10 kişi kalan Jetler, maçı 3-1 kazanarak puanını 37’ye çıkardı ve play-of potasında yerini aldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin ilk yarısının son maçında Çorum FK’yı konuk etti. Maça hızlı başlayan Jetler, golü bulana kadar neredeyse tek kale maç oynadı. Jetlerin golü geldikten sonra Çorum nadir ataklar geliştirebildi. İlk yarınını son anlarında penaltı bulan Jetler ikinci golünü kaydetti. İkinci yarıya da golle başlayan Jetler, Mithat’ın kırmızı kart görmesinden sonra 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra Çorum golü buldu ve fark 2’ye indi. Çorum’un bulduğu golden sonra Jetler, atak geliştirmekte zorlansa da ne Çorum, ne de Afyonspor gole ulaşamadı. Maç 3-1 AFJET Afyonspor üstünlüğü ile tamamlandı. Jetler galibiyetten aldığı 3 puanla 37 puana ulaşarak 3. sıraya yükseldi.
MAÇTAN DAKİKALAR:
26. dakikada AFJET Afyonspor’un kontra atağında son çizgiye inan Doğukan Emeksiz’in vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0
45. dakikada AFJET Afyonspor atağında kazanılan penaltıda topun başına Erhan Şentürk geçti. Kalecinin kapattığı köşeden golünü atan Erhan takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı.
51. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında kazanılan serbest vuruşu Erhan Şentürk gole çevirdi. 3-0
53. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında Mithat yerde kaldığı pozisyonda faulü kazandı. Mithat faul sonrasında rakibine yaptığı sert hareketten dolayı ise direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
61. dakikada gelişen Çorum atağında İbrahim Sönmez attığı golle farkı 2’ye indirdi. 3-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklar başka gol olmazken AFJET Afyonspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme