Travel Expo Fuarı'nda Sandıklı Tanıtıldı

Ankara'da düzenlenen 6. Uluslararası Travel Expo Turizm Fuarı'nda şehrin Sivil Toplum Kuruluşları tarafından hazırlanan Afyonkarahisar standında, Sandıklı Belediyesi de yerini aldı. Stantta Sandıklı İlçesi tanıtıldı

Gastranomi şehri Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetleri ve turizm olanakları fuara gelen ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Sandıklı İlçesi’nin meşhur leblebisi fuar ziyaretçilerine ikram edilerek, termal turizm ile ilgili broşürler dağıtıldı.
Fuar süresince, ziyaretçilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Afyonkarahisar ve Sandıklı İlçesi’nin turizm alanındaki potansiyeli ön plana çıkarıldı. İlçenin termal turizmdeki önemine vurgu yapılan stantta, termal tesisleri ve sağlık turizmi imkânları ziyaretçilere detaylı bir şekilde sunuldu. Katılımcıların ilgi gösterdiği fuarda, Afyonkarahisar ve Sandıklı’nın tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri uluslararası platformda tanıtılarak, turizm potansiyelleri geniş kitlelere aktarıldı.
Etkinlikle, Afyonkarahisar ve Sandıklı İlçesi’nin turizm alanındaki iddialı konumunu pekiştirerek, bölge turizmine katkı sağlaması hedefleniyor.

Bakmadan Geçme