Transfer yüzde 70 tamam – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken transferde aceleci davranılmıyor. Üst liglerdeki takımların transfer dönemi kapanınca, açıkta kalan futbolcularla görüşmeler hız kazanacak Afjet Afyonspor'da yeni sezonun kadrosunu oluşturmak amacıyla çalışmalar sürüyor. AFJET Afyonspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Günçar takımı büyük bölümde oluşturduklarını, önümüzdeki haftalarda yapacakları transferlerle çalışmalarını tamamlayacaklarını bildirdi.Transfer çalışmalarını yüzde 70 oranında tamamladıklarını söyleyebileceğini [&hellip]

Transfer yüzde 70 tamam

AFJET Afyonspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken transferde aceleci davranılmıyor.
Üst liglerdeki takımların transfer dönemi kapanınca, açıkta kalan futbolcularla görüşmeler hız kazanacak

Afjet Afyonspor’da yeni sezonun kadrosunu oluşturmak amacıyla çalışmalar sürüyor. AFJET Afyonspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Günçar takımı büyük bölümde oluşturduklarını, önümüzdeki haftalarda yapacakları transferlerle çalışmalarını tamamlayacaklarını bildirdi.
Transfer çalışmalarını yüzde 70 oranında tamamladıklarını söyleyebileceğini belirten Günçar, profesyonel liglerde 1. Transfer döneminin 1 Eylül 2014 tarihinde sona ereceğini, kendilerinin de bu tarihe odaklandıklarını kaydetti. Kendilerinin almayı düşündükleri futbolcuların 2. Ve 3. Lig takımları ile antrenmanlara çıktığını, bu futbolcuların henüz sözleşme imzalamadıklarını belirten Ali Günçar, “Birinci transfer dönemi kapandıktan sonra bu arkadaşların büyük bölümü boşta kalacak. Biz de görüşme yapmak için tarnfer döneminin kapanmasını bekliyoruz. Transferde aceleci davranmak istemiyoruz. Yönetimimiz ve teknik heyetimiz titiz bir şekilde çalışıyor. En iyi kadroyu karacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme