• Haberler
  • Genel
  • Transcopy'nin rakibi Eskişehir – Kocatepe Gazetesi

Transcopy'nin rakibi Eskişehir – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Voleybol Ligi Bayanlar Afyon Grubu'nda dün oynanan Transcopy Gençlikspor ve Afyonkarahisar Belediyespor maçından sonra Eskişehir DSİ Bentspor ve Uşak Kapaklarspor maçını DSİ Bentspor 3-0'la kazandı Afyonkarahisar'da oynanan Bölgesel Voleybol Ligi Bayanlar Afyon Grubu'nda ilk maçı Transcopy Gençlikspor ve Afyonkarahisar Belediyespor maçından sonra Eskişehir DSİ Bentspor ve Uşak Kapaklarspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk setinden [&hellip]

Transcopy’nin rakibi Eskişehir

Bölgesel Voleybol Ligi Bayanlar Afyon Grubu’nda dün oynanan Transcopy Gençlikspor ve Afyonkarahisar Belediyespor maçından sonra Eskişehir DSİ Bentspor ve Uşak Kapaklarspor maçını DSİ Bentspor 3-0’la kazandı

Afyonkarahisar’da oynanan Bölgesel Voleybol Ligi Bayanlar Afyon Grubu’nda ilk maçı Transcopy Gençlikspor ve Afyonkarahisar Belediyespor maçından sonra Eskişehir DSİ Bentspor ve Uşak Kapaklarspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk setinden son setine kadar üstün oynayan DSİ Bentspor maçı kazanarak Bölgesel Lige iyi bir başlangıç yaptı.
Maçın ilk setinde fazla etkili olmayan bir Uşak ilk sette sadece 6 sayı alabildi. İlk seti 25-6’lık skorla kazanan DSİ Bentspor ikinci sete avantajlı başladı.
İkinci sette de oyuna hızlı başlayan DSİ Bentspor ikinci sette de yakaladığı farkı korudu. 25-18’lik skorla 2. seti de kazanan DSİ Bentspor üçüncü sete 2-0’lık üstünlükle başladı.
Üçüncü sette yine başarılı bir oyun çıkaran DSİ Bentspor rakibinin oyuna etki etmesini engelledi. Kapaklarspor ise ikinci sette gösterdiği başarıyı bu sette gösteremedi ve 10 sayı da kaldı. Üçüncü seti de 25-10’la kazanan DSİ Bentspor maçı da 3-0’lık skorla kazanmayı başardı.
Bugün AKÜ BESYO Spor Salonu’nda Transcopy Gençlikspor ve Eskişehir DSİ Bentspor karşılaşması saat 11.00’de başlayacak.
Afyonkarahisar Belediyespor ve Uşak Kapaklarspor arasındaki maç ise AKÜ BESYO Spor Salonu’nda saat 13.00’de başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme