Traktörüne aldığı çocukları taciz etti

Karaaslan Köyü'nde çiftçilik yapan Ş.A., 12 yaşındaki oğlu S.A. ile birlikte üç gün önce tarlaya gitti. Bir süre sonra tarla yolundan traktörüyle köylüsü H.A.'nın geçtiğini gören baba Ş.A., H.A.'dan oğlunu köy meydanına götürmesini istedi. H.A., iddiaya göre yolda S.A.'yı eliyle taciz etti. Köy meydanında indikten  sonra eve giden S.A., gece yaşadıklarını babası Ş.A.'ya anlattı. Çocuğun [&hellip]

Karaaslan Köyü’nde çiftçilik yapan Ş.A., 12 yaşındaki oğlu S.A. ile birlikte üç gün önce tarlaya gitti. Bir süre sonra tarla yolundan traktörüyle köylüsü H.A.’nın geçtiğini gören baba Ş.A., H.A.’dan oğlunu köy meydanına götürmesini istedi. H.A., iddiaya göre yolda S.A.’yı eliyle taciz etti. Köy meydanında indikten  sonra eve giden S.A., gece yaşadıklarını babası Ş.A.’ya anlattı. Çocuğun söyledikleri üzerine durumu jandarmaya bildiren baba Ş.A., H.A.’dan şikayetçi oldu.
Jandarmanın H.A.’yı gözaltına aldığı haberi köyde kısa sürede yayıldı. H.A.’nın kısa süre önce kendisini de taciz ettiğini ancak korktuğu için kimseye anlatamadığını söyleyen 12 yaşındaki H.D.’de gözaltı kararı sonrası yaşadıklarını babası M.D.’ye anlattı. Baba M.D.’nin jandarmaya giderek şikayetçi olması üzerine H.A. ile ilgili ikinci bir soruşturma başlatıldı.
Jandarmada işlemlerin tamamlanmasının ardından dün Afyonkarahisar Adliyesi’ne sevk edilen H.A., savcılıkta ifade verdikten sonra nöbetçi hakim karşısına çıkartıldı. Kendisine iftira atıldığını söyleyen H.A., çocukları taciz ettiği iddialarını reddetti. İki ayrı nitelikli cinsel istismar soruşturmasında da tutuklu yargılanmasına karar verilen H.A., Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevine sevk edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme