Trafik kurallarına uyalım

Vali Mustafa Tutulmaz, trafik kurallarına uyarak emniyet ekiplerine destek olup, can güvenliğinin tehlikeye atılmaması gerektiğini hatırlattı. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz Karayolları Trafik Güvenliği ve Karayolları Haftası mesajında Kurallara uyarak kişisel can güvenliğinin yanı sıra başkalarının güvenliğinin de tehlikeye atılmamasını istedi. Her yıl 2 Mayıs tarihinin Karayolları Trafik Güvenliği günü ve takip eden haftanın da Karayolları [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, trafik kurallarına uyarak emniyet ekiplerine destek olup, can güvenliğinin tehlikeye atılmaması gerektiğini hatırlattı.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz Karayolları Trafik Güvenliği ve Karayolları Haftası mesajında; Kurallara uyarak kişisel can güvenliğinin yanı sıra başkalarının güvenliğinin de tehlikeye atılmamasını istedi.

Her yıl 2 Mayıs tarihinin Karayolları Trafik Güvenliği günü ve takip eden haftanın da Karayolları Trafik Haftası olarak kutlandığını kaydeden Tutulmaz, “Evde kaldığımız bu günlerde trafik kurallarını aklımızdan çıkarmayalım. İş, market alışverişi, ekmek ihtiyacı veya zorunlu diğer sebepler için dışarı çıktığımızda trafik kurallarına uygun hareket edelim. Salgın günlerinde bile yoğun mesai harcayan emniyet ekiplerimize destek olalım. Kurallara uyalım, hem kendi can güvenliğimizi hem de başkalarının güvenliğini tehlikeye atmayalım.” dedi.

Bakmadan Geçme