• Haberler
  • Genel
  • Trafik kazasıyla gelen dram – Kocatepe Gazetesi

Trafik kazasıyla gelen dram – Kocatepe Gazetesi

Dinar'da yaşanan trafik kazası bir aile dramını ortaya çıkardı. Ayrıldıktan sonra eşinin bir kız çocuk dünyaya getirdiğini anlatan baba Özkürkçü, kızından haber alamamaktan yakınıyor Geçtiğimiz eylül ayında Dinar'da yaşanan bir trafik kazasında hemşire Seval Pala can verdi. Aynı kazada hafif yaralanan kızı Sudenaz ise, hastanede ayakta tedavi gördükten sonra ortadan kayboldu. Babası, o tarihten beri [&hellip]

Trafik kazasıyla gelen dram

Dinar’da yaşanan trafik kazası bir aile dramını ortaya çıkardı. Ayrıldıktan sonra eşinin bir kız çocuk dünyaya getirdiğini anlatan baba Özkürkçü, kızından haber alamamaktan yakınıyor

Geçtiğimiz eylül ayında Dinar’da yaşanan bir trafik kazasında hemşire Seval Pala can verdi. Aynı kazada hafif yaralanan kızı Sudenaz ise, hastanede ayakta tedavi gördükten sonra ortadan kayboldu. Babası, o tarihten beri her yerde kayıp kızını arıyor. Kazadan sonra ortadan kaybolan Sudenaz’dan bir daha haber alınamadı.
AYRILDIĞIMIZDA EŞİMİN
HAMİLE OLDUĞUNDAN HABERSİZDİM
Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Abdullah Özkürkçü’nün ilk eşi Meryem, 12 yıl önce hayatını kaybetti. Özkürkçü, eşinin ölümünden 1 yıl sonra Sungurlu Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan 33 yaşındaki Seval Pala ile evlendi. 5 yıl evli kalan Özkürkçü ve Pala, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2006’da boşandı. Boşandıklarında eşinin hamile olduğundan haberi olmadığını anlatan Abdullah Özkürkçü, “Ayrıldıktan sonra eşim, ailesinin yaşadığı Afyonkarahisar’a gitti ve burada Dinar Devlet Hastanesi’nde göreve başladı. Sonradan doğum yaptığını ve bir kızımızın olduğunu öğrendim. Mahkemeye başvurarak kızımın velayetini istedim. Ancak mahkeme kızın velayetini annesine verdi” dedi.
YAKINLARI GÖKÇEK’E GÖTÜRMÜŞ
Mahkemenin kararı üzerine baba Özkürkçü, temyiz başvurusunda bulundu. Davanın temyizde olduğu süre içinde Anne Pala, Eylül 2012’de geçirdiği kazada can verdi. 6 yaşındaki kızı Sudenaz ise hafif yaralandı. Baba Özkürkçü, ayakta tedavi gören Sudenaz’dan bir daha haber alamadı.
Sungurlu’da açtığı dava ile kızının velayetini tedbirle alan baba her yerde kızını aramaya başladı. Kızını almak için geldiğini Dinar’da yakınlarının Sudenaz’ı Evciler İlçesi’nin Gökçek Beldesi’ne götürdüğünü öğrenen Baba Özkürkçü, “Kızımı annesinin kayıt ettirdiği Dinar’daki okula da gittim. Naklinin Gökçek’e alındığını öğrendim. Buradaki okula gittiğimde ise Sudenaz’ın 8 gün okula gittiğini sonra okula gönderilmediğini öğrendim” şeklinde konuştu.
KIZIM ÖLÜ MÜ DİRİ Mİ
ONU BİLE
BİLMİYORUM
Dinar ve Evciler’de Kaymakamlık ve Cumhuriyet Savcılığı’na da başvuran baba Özkürkçü, eski eşinin babası olan Sudenaz’ın dedesinin kendisine ‘Burada değil’ dediğini anlattı. Eski eşinin ailesinin okul yönetimine “Sudenaz’ı babası kaçırdı” diyerek okula göndermediğini öğrendiğini aktaran Özkürkçü, “Polis ve jandarmaya da 3 kez gittim, Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığına başvurmadığım yer kalmadı. Çorum ile Afyonkarahisar arasını gidip geliyorum ama kızımı bulamadım. 3 aydır kızımdan haber alamıyorum. Kime sorsam Sudenaz’ı görmediklerini söylüyorlar. Öldü mü, yaşıyor mu, bilmiyorum. Oysa kızımı sorumluluğu kaza sonrası yediemin olarak teslim edilmiş. Ben kızımın öldürülmüş olmasından bile şüpheleniyorum” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme