• Haberler
  • Genel
  • Trafik kazasında hayatını kaybeden oğluna koştu

Trafik kazasında hayatını kaybeden oğluna koştu

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Basri Özdemir’in babası İsmail Özdemir, kaza haberini duyar duymaz olay yerine koştu Afyonkarahisar’ın Gümüşkent semtindeki Çavdarlı Köyü ile Sülümenli Beldesi yol ayrımında trafik kazası meydana geldi. Kazada 25 yaşındaki Basri Özdemir hayatını kaybetti, 25 yaşındaki İsmail Korkmaz da yaralandı. [&hellip]

Trafik kazasında hayatını kaybeden oğluna koştu

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Basri Özdemir’in babası İsmail Özdemir, kaza haberini duyar duymaz olay yerine koştu

Afyonkarahisar’ın Gümüşkent semtindeki Çavdarlı Köyü ile Sülümenli Beldesi yol ayrımında trafik kazası meydana geldi. Kazada 25 yaşındaki Basri Özdemir hayatını kaybetti, 25 yaşındaki İsmail Korkmaz da yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Basri Özdemir yönetimindeki plakası belirlenemeyen motorsiklet ile Zekeriya Gökmen’e ait 03 EF 990 plakalı araç yol ayrımında çarpıştı. Kazanın meydana geldiği yol ayrımında herhangi bir uyarıcı levhanın bulunmaması dikkat çekerken Basri Özdemir, olay yerinde hayatını kaybetti. Özdemir’in cenazesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özdemir’le aynı motorsiklette bulunan İsmail Korkmaz’ın da Fuar Hastanesi’nde tedavi altına alındığı belirtildi.
Oğlunun trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrenen baba İsmail Özdemir ise, olay yerine koştu. İsmail Özdemir, oğlunun cansız bedenini görünce gözyaşlarına engel olamadı. Baba Özdemir, kendisini cep telefonuyla arayanlara oğlunun trafik kazası geçirdiğini söyledi.
Öte yandan trafik kazasında hayatını kaybeden Basri Özdemir’in çiftçilik yaptığı, evli olduğu öğrenildi. Basri Özdemir, kızına annesinin ismi Sultan’ı, oğluna da babasının ismi İsmail’i vermişti. Kazayla ilgili olarak jandarma ekiplerinin incelemeleri sürüyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme