Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafik duyarlılığı bisiklet kazandırdı

Trafik duyarlılığı bisiklet kazandırdı

Çocuklarda trafik bilincinin ve kültürünün yerleşmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından “Dikkat sizden, notlar bizden” sloganı ile yürütülen sosyal sorumluluk projesine duyarlı olan çocuklar bisikletle ödüllendirildi.
“ÇEKİLİŞLER NOTER HUZURUNDA YAPILDI”
Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, trafik yoğunluklu bir yıl olarak çalışmalar yürütüldüğünü hatırlattı. Tutulmaz, “İçişleri Bakanlığı’nın bu yönde programları var. Her yönüyle trafiğin problemlerini öne çıkarma ve bunları çözerek daha sağlıklı bir seyahat ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Hepimiz bu yönde özel çaba sarf ediyoruz. Jandarma Genel Komutanlığı’nın özel bir projesi vardı. Bu proje Ramazan Bayramı süresince yolculuk yapan çocuklarımıza form verilerek, bu formların doldurulması ‘Not sizden bisiklet bizden’ şeklindeydi. Bu gençlerimiz seyahat süresince doldurdukları formların sonucu olarak noter huzurunda çekilen çekilişle bisiklet kazandılar. Bu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Tüm halkımızı trafikte daha dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını ve yaya geçitlerinde daha dikkatli davranmalarını istiyoruz.” dedi.
Ödül almaya hak kazanan Asya Sevgi Kördemirci, Zeynep Berra Duman, Nisanur Şarlak, Hasan Yavuz ve Ömer Asaf Kadaş isimli çocuklara Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.
Törene; Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, protokol mensupları, bisiklet verilen çocukların aileleri katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi