Trafiği, Akıllı Kavşak Projesi rahatlatacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, trafik sıkışıklığını engelleyecek akıllı kavşak projesini açıkladı. Proje çerçevesinde tüm kavşaklara mercek ayarlı kameralar yerleştirilecek. Kameralar, kavşaktaki yoğunluk durumuna göre kırmızı ve yeşil ışık ayarlaması yapacak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 30 Mart 2014 seçimleri için hazırladığı projeleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da katıldığı toplantıda tanıttı. Oruçoğlu [&hellip]

Trafiği, Akıllı Kavşak Projesi rahatlatacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, trafik sıkışıklığını engelleyecek akıllı kavşak projesini açıkladı. Proje çerçevesinde tüm kavşaklara mercek ayarlı kameralar yerleştirilecek. Kameralar, kavşaktaki yoğunluk durumuna göre kırmızı ve yeşil ışık ayarlaması yapacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 30 Mart 2014 seçimleri için hazırladığı projeleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katıldığı toplantıda tanıttı. Oruçoğlu Termal Otel’deki toplantıya AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek ve çok sayıda partili katıldı.
YOĞUNLUK NEREDEYSE, YEŞİL IŞIK ORADA
Başkan Çoban, toplantıda kamuoyunun takip ettiği projelerinin yanı sıra Akıllı Kavşak Projesi’ni de beğeniye sundu. Proje çerçevesinde kentteki bütün kavşaklara mercek ayarlı kameralar yerleştirilecek. Bu kameralar, sisteme girilen metrekare hesabına göre araç yoğunluğunu tespit edecek. Araç sayısının belirli bir seviyenin üstüne çıkması hâlinde, sistem devreye girecek. Yoğun olan kavşak noktası için yeşil ışık yanacak, yoğun olmayan kavşak noktası ise kırmızı ışıkta bekleyecek.
BAKAN EROĞLU’NDAN ÖVGÜ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı projeleri için tebrik eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bizim Afyonkarahisar için hayallerimiz vardı, hayallerimiz gerçekleşiyor. Ben de Afyonkarahisar’ın hizmetkarı olarak her türü desteği vermeye devam edeceğim. Başkası bunun bir tanesini bile yapamaz. Bunu yapmak heyecan, şevk ve gayret istiyor. Afyonkarahisar’ı Ege’nin değil, Türkiye’nin yıldızı yapacağız. Türkiye’de büyükşehirler dışında yıldızı parlayan tek il Afyonkarahisar olacak. İnşallah büyükşehirlerle yarışacak hale geleceğiz, hayırlı olsun” dedi.

Murat ARISOY

“Çoban’ın projeleri Afyon’u AB standartlarının üzerine çıkarır”

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, “Afyonkarahisar Belediye Başkanımız ve adayımız Burhanettin Çoban’ın
projeleri Afyonkarahisar’ı Avrupa Birliği’ne resmen olmasa bile
fiilen sokar” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın “Yaşanabilir ve Yeşil Afyon” başlığı adı altında açıkladığı proje tanıtım toplantısına katıldı.
Ürün toplantının ardından yaptığı açıklamada Burhanettin Çoban’ın Afyonkarahisar’ı 2023 yılına taşıyacak projelerle halkın karşısına çıktığını belirterek, “Afyonkarahisar halkı uzun yıllardır ideolojiye değil, icraata oy vermekte. Baktığımız zaman Burhanettin bey, diğer partilerin adaylarının hayal bile edemediklerini vaat etmektedir. İnşallah başkalarının hayal edemeyecekleri de Afyonkarahisar’da gerçek kılınacaktır” diye konuştu.
Ürün, kentin toplu taşımada devrim niteliğinde olan hafif raylı taşıma ve battı çıktı ve köprülü kavşakların trafik sorununun çözümü noktasında son derece müspet olduğunu da sözlerine ekledi. (Koctaepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme