'Trafiği 1 ayda çözemezsem bırakırım'

Belediye Meclisi'nin Milliyetçi Hareket Partili Üyesi Halil İbrahim Baykara, trafik konusunda iddiasını ortaya koydu: Bana trafiği bir aylığına teslim edin. Ya tamamen çözerim, ya da her şeyi bırakırım Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin Milliyetçi Hareket Partili Üyesi Halil İbrahim Baykara, trafikteki sorunların, kalem kalem çözülemeyeceğini belirtti. Baykara, Trafik Komisyonu'nun kararlarıyla ilgili söz alarak 'Afyon Trafiği'ni bana bir [&hellip]

“Trafiği 1 ayda çözemezsem bırakırım”

Belediye Meclisi’nin Milliyetçi Hareket Partili Üyesi Halil İbrahim Baykara, trafik konusunda iddiasını ortaya koydu: Bana trafiği bir aylığına teslim edin. Ya tamamen çözerim, ya da her şeyi bırakırım

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Milliyetçi Hareket Partili Üyesi Halil İbrahim Baykara, trafikteki sorunların, kalem kalem çözülemeyeceğini belirtti. Baykara, Trafik Komisyonu’nun kararlarıyla ilgili söz alarak “Afyon Trafiği’ni bana bir ay teslim et, ya çözerim, ya da her şeyi bırakırım. Mesele otobüs minibüs kavgası değil. Silbaştan ele alınmalı. İyi ya da kötü bir eser bırakalım. 4 buçuk senedir karman çorman oldu her yer. Oturalım her yeri, tüm güzergahları düzenleyelim” dedi.
KOMİSYON TOPLANTISI
NASIL YAPILMALI?
Belediye Meclisi toplantısının başlangıcında Trafik Komisyonu’nun toplanma şekliyle ilgili bir öneriyi, önerinin tartışılmaması durumunda yürürlüğe girmesi için Komisyon’dan istifa dilekçesiyle birlikte Başkan Çoban’a sunan Baykara, bu konudaki görüşünü de şöyle açıkladı:
“Benim kimseye bir düşmanlığım yok. Ama Tureks firması, hem öneren, hem de oradaki oylamayı izleyen olmamalı. Şoförler, minibüsçüler niye yok? Bu konuda, görüş alındıktan sonra oylama sırasında yetkili dışarı çıkmalı.” Baykara’nın bu önerisi konusunda gerekli incelemenin yapılacağı belirtildi.
Baykara, fayanslara, duraklara yapıştırılan el ilanlarının cezaya tabi tutulması gerektiğini, ayrıca Devlet Hastanesi karşısında bir düğün salonu kurulmasının da doğru olmadığını kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme