Trafiğe üst geçit formülü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da vatandaşların şikayetlerine yol açan trafik sıkışıklığında yeni bir formül aranıyor. Karayolları, Jandarma Kavşağı, Stadyum Kavşağı ile Maliye Kavşağı’nda özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluğun azaltılması için “üst geçit” yapılmasının gündeme geldiği belirtiliyor.GÜZERGAHLAR DA BELLİİlk üst geçitin Eski Kiler Alışveriş Merkezi ile AFJET İdare Binası arasında, ikinci üst geçitin Eski Devlet Hastanesi ile Kapalı [&hellip]

Afyonkarahisar’da vatandaşların şikayetlerine yol açan trafik sıkışıklığında yeni bir formül aranıyor. Karayolları, Jandarma Kavşağı, Stadyum Kavşağı ile Maliye Kavşağı’nda özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluğun azaltılması için “üst geçit” yapılmasının gündeme geldiği belirtiliyor.
GÜZERGAHLAR DA BELLİ
İlk üst geçitin Eski Kiler Alışveriş Merkezi ile AFJET İdare Binası arasında, ikinci üst geçitin Eski Devlet Hastanesi ile Kapalı Spor Salonu arasında yapılacağı belirtiliyor.  Üçüncü üst geçitin Emir Murat Özdilek Turizm Meslek Lisesi’nden yarım “u” dönüşü ile Sahipata bölgesine, dördüncü üst geçitin de Karayolları’nın yanından yarım “u” dönüşü ile Adnan Menderes Bulvarı’na ilerleyeceği dile getiriliyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da dünkü toplantısında “Her yıl bir köprü yapacağız” diyerek bu çalışmaların işaretini vermiş oldu.
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme