TRAC Afyon Şube Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul'un ardından Yönetim Kurulu'na giren isimler de belli oldu

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi Genel Kurulu, İkbal Thermal Otel’de yapıldı. Genel Kurul’un ardından Yönetim Kurulu ve dernek organlarında görev alan isimler de belli oldu.

Toplantının açılış konuşmasını Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Demir yaptı. Demir, konuşmasında Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti’nin 1962 yılından bu yana ülke genelinde üstlendiği kritik görevlerden bahsederek, Afyonkarahisar Şubesi’nin de bu misyon doğrultusunda önemli çalışmalar yürüteceğini vurguladı.

Toplantının devamında, Şube’nin faaliyet raporu Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Demir tarafından okundu ve üyeler tarafından oy birliği ile ibra edildi.

Haber

Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada, başkan seçilmenin gururunu yaşadığını belirten Özgür Demir, şunları söyledi: “Öncelikle bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte, şubemizin faaliyetlerini sadece yönetim kurulumuzun çalışmalarıyla değil, tüm üyelerimizin katkılarıyla birlikte yürüteceğiz. Bu dayanışma, Cemiyetimizin kuruluşundan bu yana sürdürdüğü başarılı çalışmaların Afyonkarahisar’da da aynı kararlılıkla devam etmesini sağlayacaktır. Afet durumlarında haberleşme altyapısının önemi tartışılmaz bir gerçektir. Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti olarak, geçmişte birçok afet sırasında üstlendiğimiz hayati görevler, gelecekte de bizim için yol gösterici olacaktır. Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) haberleşme çözüm ortağı olarak Afyonkarahisar’daki hazırlık çalışmalarımızı bu doğrultuda hızla tamamlamayı ve şubemizi, bölgemizdeki tüm afetlere karşı hazırlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte yerel yönetimlerin ve diğer ilgili kurumların desteklerini bekliyoruz. Hep birlikte güçlü bir afet haberleşme ağı kurarak, olası felaketlerde insanlarımızın yanında olacağız” dedi.

Haber

Özgür Demir, “Afyonkarahisar’da radyo amatörlüğüne ilgi duyan gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza yönelik eğitimler düzenleyeceğiz. Bu eğitimlerle hem teknik bilgi birikimini artırmayı hem de afet durumlarında kullanabilecekleri becerileri kazandırmayı amaçlıyoruz. Herkesi bu çalışmalara katılmaya davet ediyorum ve son olarak Genel Kurul Toplantımız için bizlere salon tahsis eden İkbal Termal Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan’a üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber

Kurucu Başkan Özgür Demir’in tek liste ile Şube Başkanlığına seçildiği Genel Kurul’da şu isimlere görev verildi:

Yönetim Kurulu

Başkan: Özgür Demir (TA4OD)

Başkan Yardımcısı: Ahmet Gürel (TA4GR)

Sekreter: Batuhan Arslantatar (TB4CKB)

Sayman: Serdar Gülbahar

Üye: Muttalip Deniz (TB4DEN)

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Murat Arısoy (TB4CZY)

Gamze Demir

Cahit Gürel (TA4ACG)

Selçuk Aydın

Mehmet Volkan Yaşar (TA4MVY)

Denetim Kurulu

Başkan: Fatma Calayır (TA4FAC)

Üye: Ali İhsan Lafcı

Üye: Şüheda Gül Irmak

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri

Münteha Nur Irmak

Celaletdin Gürel (TA3GRL)

Yasin Ay

Genel Merkez Delegeleri

Özgür Demir (TA4OD)

Faruk Kılınç (TB4CKF)

Bakmadan Geçme