• Haberler
  • Gündem
  • Toy’dan Birliktir’e ima: “Misafirhaneyi kullandırmadım diye böyle yapıyor”

Toy’dan Birliktir’e ima: “Misafirhaneyi kullandırmadım diye böyle yapıyor”

İl Genel Meclisi’nde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy bazı soruları cevaplandırdı. Yaptığı açıklamalar sırasında İGM’nin AK Partili üyesi Nurettin Birliktir’in kendisiyle ilgili sorularına değinen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, Birliktir’in ortağının İl Özel İdaresi misafirhanesinde konaklamasına izin vermediği için böyle davrandığını ima etti. Toy bugünkü İGM toplantısında İl Özel İdaresi misafirhanesinin [&hellip]

İl Genel Meclisi’nde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy bazı soruları cevaplandırdı. Yaptığı açıklamalar sırasında İGM’nin AK Partili üyesi Nurettin Birliktir’in kendisiyle ilgili sorularına değinen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, Birliktir’in ortağının İl Özel İdaresi misafirhanesinde konaklamasına izin vermediği için böyle davrandığını ima etti.

Toy bugünkü İGM toplantısında İl Özel İdaresi misafirhanesinin özelliklerini anlatarak Afyonkarahisar Valiliği’ne TRT’den gelen basın danışmanı ile yardımcısının bu misafirhanede konakladığını, başka konaklamaya izin veremediklerini bildirdi. geçtiğimiz günlerde İGM üyesi Nurettin Birliktir’in ortağıyla ilgili konaklama talebinde bulunduğunu ve kendisinin de buna izin veremediğini anlatan Toy, Birliktir’in kendisine yönelik tavırlarının bu olaydan kaynaklandığını ima etti.

Söz alan İGM üyesi Nurettin Birliktir ise bu imaya tepki göstererek, “Sayın Genel Sekreter kendisiyle ilgili iddiaları gündeme getirip açıklama imkanı verdiğim için bana teşekkür etmeli. Ama kendisi bu tür imalarda bulunuyor” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme