• Haberler
  • Genel
  • TOSYÖV KOBİ zirvesi’ne hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

TOSYÖV KOBİ zirvesi’ne hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı ve TOSYÖV Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Beşer, 7. KOBİ Zirvesi’nin hazırlıklarının sürdüğünü bildirdi TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sönmez, Yönetim Kurulu Üyesi ve Destekleme Dernekleri Koordinatörü İhsan Beşer, Genel Sekreter Rahmi Aktepe ve Mütevelli Heyet Üyesi Hamit Velioğlu’ndan oluşan TOSYÖV heyeti, 7. KOBİ Zirvesi hazırlıkları kapsamında bazı ziyaretlerde bulundu. Yönetim [&hellip]

TOSYÖV KOBİ zirvesi'ne hazırlanıyor

TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı ve TOSYÖV Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Beşer, 7. KOBİ Zirvesi’nin hazırlıklarının sürdüğünü bildirdi

TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sönmez, Yönetim Kurulu Üyesi ve Destekleme Dernekleri Koordinatörü İhsan Beşer, Genel Sekreter Rahmi Aktepe ve Mütevelli Heyet Üyesi Hamit Velioğlu’ndan oluşan TOSYÖV heyeti, 7. KOBİ Zirvesi hazırlıkları kapsamında bazı ziyaretlerde bulundu. Yönetim Kurulu Üyesi ve Destekleme Dernekleri Koordinatörü Beşer, 16-17 Mart 2011 tarihlerinde TOSYÖV’ün düzenleyeceği 7. KOBİ Zirvesi Özel programına siyasi partilerin sanayi politikalarını anlatacağı bir oturumda partilerden genel başkan yardımcısı düzeyinde katılım talebiyle ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.
Beşer, “MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli ve Demokrat Parti Genel Başkanı sayın Namık Kemal Zeybek’i ziyaret ettik. Ayrıca TBMM Başkan Vekili Sayın Meral Akşener’e de ziyaretimiz oldu. İki genel başkan da zirveyi çok önemsediklerini, özellikle seçimler öncesinde bu çalışmanın çok faydalı olduğunu söylediler. Önümüzdeki günlerde CHP ve AK Parti genel başkanlarına da ziyaretlerimiz olacak” dedi.
7. KOBİ Zirvesi Özel’in gerçekleştirilmesinde TOSYÖV’le beraber katılımcı ortak olan TOBB, İstanbul Ticaret Odası ve KOSGEB tarafından büyük gayret sarf edildiğinin altını çizen Beşer, “Bu zirvenin gerçekleşmesinde bizlere büyük destek veren TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, KOSGEB Başkanı Sayın Mustafa Kaplan’a, TOBB Genel Başkan Yardımcısı Sayın Halim Mete’ye, İSO Başkanı Sayın Tanıl Küçük’e ve İTO Başkanı Sayın Murat Yalçıntaş’a desteklerinden dolayı teşekkürle-rimizi bildiriyoruz” diye konuştu. Beşer, MHP ve DP’ye yapılan ziyaretler sonrasında 7. KOBİ Zirvesi’ne MHP eski Sanayi Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu ile DP’den eski Sanayi Bakanı Agah Oktay Güner’in katılımlarına karar verildiğini ve 7. KOBİ Zirvesi’ne ilişkin siyasi parti ziyaretlerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme