• Haberler
  • Genel
  • Torunları için Eskişehir’den geldiler – Kocatepe Gazetesi

Torunları için Eskişehir’den geldiler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da devam eden Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası maçlarını izleyenler arasında torunları için Afyon’a gelen Günaydın çifti de vardı. Voleybol Türkiye Şampiyonası müsabakaları Afyonkarahisar’da 26-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak. İki gün önce başlayan maçlar devam ediyor. Kızlar Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, Erkekler de Zafer Koleji’nde maçlarına devam ediyorlar. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda ki maçlar kıran kırana [&hellip]

Torunları için Eskişehir'den geldiler

Afyonkarahisar’da devam eden Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası maçlarını izleyenler arasında torunları için Afyon’a gelen Günaydın çifti de vardı.

Voleybol Türkiye Şampiyonası müsabakaları Afyonkarahisar’da 26-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak. İki gün önce başlayan maçlar devam ediyor. Kızlar Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, Erkekler de Zafer Koleji’nde maçlarına devam ediyorlar. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda ki maçlar kıran kırana geçiyor. Tribünleri de sporcuların aileleri dolduruyorlar. Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Salı programında yer alan Ankara Özel Atek İlköğretim Okulu-İzmir Özel Bornova İlköğretim Okulu maçı dün oynandı. Müsabaka deyim yerindeyse kıran kırana geçti. Ankara Özel Atek İlköğretim Okulu sporcusu Seçil Günaydın için Eskişehir’den Afyon’a gelen ailesi de tribünde ki yerini aldılar. Eskişehir’de oturan ancak çocukları Afyon’da olduğu için Afyon’a gelen Mehmet Günaydın ve Minevver Günaydın çifti maç boyunca torunlarına destek verdiler. Ankara Özel Atek İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören Seçil Günaydın’ı desteklemek için Afyon’a geldiklerini ifade eden Mehmet Dede ve Münevver Nine, “Torunumuzu çok seviyoruz. Ankara’da okuyor. Şampiyonluk maçı var diye geldik” dediler.

Bakmadan Geçme