Torbacılar yine paket

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı   İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez Taşpınar ve Olucak Mahallelerinde yapılan bir araç ve bir ikamet aramasında 6 adet satışa hazır pakette toplam 10.49 gram esrar maddesi, 29.49 gram halinde kavanoz içerisinde esrar maddesi, 15.98 gram [&hellip]

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından
gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez Taşpınar ve Olucak Mahallelerinde yapılan bir araç ve bir ikamet aramasında 6 adet satışa hazır pakette toplam 10.49 gram esrar maddesi, 29.49 gram halinde kavanoz içerisinde esrar maddesi, 15.98 gram gelen temizlenmiş kenevir kırıntıları, 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen defter, 1 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen kitap, 1 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen makas, 1 adet uyuşturucu madde içmekte kullanılan alümünyum folyo, Suçtan elde edildiği değerlendirilen 1825 TL para, 2 adet uyuşturucu madde içmek için kullanılan sigara kağıdı ele geçirildi.
Operasyon sonucu K.E. ve M.Ö. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem yapılırken, S.Ç. isimli şahıs da sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme