• Haberler
  • Genel
  • Toptaş’tan anlamlı öneri – Kocatepe Gazetesi

Toptaş’tan anlamlı öneri – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Afyonkarahisar Destekleme Derneği Yönetim Kurulu’na yaptığı iade-i ziyarette önemli bir öneride bulundu. Toptaş, 'Meclis kulisinde tüm iller, kendilerini en güzel şekilde tanıtıyorlar. Afyonkarahisar da marka değerlerini öne çıkarmalı' dedi Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, [&hellip]

Toptaş'tan anlamlı öneri

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Afyonkarahisar Destekleme Derneği Yönetim Kurulu’na yaptığı iade-i ziyarette önemli bir öneride bulundu. Toptaş, “Meclis kulisinde tüm iller, kendilerini en güzel şekilde tanıtıyorlar. Afyonkarahisar da marka değerlerini öne çıkarmalı” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Afyonkarahisar’da sivil toplum örgütlerinin ve internet üzerinden yayın yapan haber ajanslarının yetkilileri ile bir araya geldi. Toptaş, Korel Termal Otel’de Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Afyonkarahisar Destekleme Derneği Yönetim Kurulu’na yaptığı iade-i ziyarette önemli bir konuyu gündeme getirdi.
Yeteri kadar tanıtım yok
CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi kulisinde Afyonkarahisar’ın yeteri kadar tanıtılamadığını bildirdi. Özellikle Meclis’te grubu bulunan siyasi partilerin grup toplantılarını yaptığı Salı günleri, TBMM’nin ziyaretçi akınına uğradığını kaydeden Toptaş, “80 ilimiz, kendileriyle özdeşleşen değerleri, ürünleri, markaları Meclis kulisinde tanıtıyor. Afyonkarahisar ise Karahisar Kalesi ve haşhaşla temsil ediliyor. Ancak Karahisar Kalesi’ni, Afyonlu olmayan kişi-ler pek bilemiyor. Bu konuda Afyonkarahisar’ın değerlerinin ve markalarının öne çıkması gerekiyor” dedi.
“Göreve hazırız”
Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer ise CHP Milletvekili Ahmet Toptaş’ın önerisine olumlu yanıt verdi. Beşer, “İlimizin marka değerlerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi kulisinde yer alması, Afyonkarahisar’ın tanıtımı için önemli bir ilerleme sağlayacaktır. Biz, TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İlgili kurum ve kuruluşlarla da bu yönde çalışma yapma gayreti içinde olacağız” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme