Toptaş protokol üyelerini ziyaret etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Toptaş, dün de ilimiz protokol üyelerini ziyaret etti Toptaş'ı ziyaretlerde İl Başkanı Nevzat Ercan, İl Başkan Yardımcıları Yusuf Demir, Kerem Can ile Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Füsun Mengül yalnız bırakmadı. Ahmet Toptaş Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kerim Aslan'ı, İl Tarım Müdürü Zekeriya Erdurmuş'u, İl Sağlık Müdürü [&hellip]

Toptaş protokol üyelerini ziyaret etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Toptaş, dün de ilimiz protokol üyelerini ziyaret etti

Toptaş’ı ziyaretlerde İl Başkanı Nevzat Ercan, İl Başkan Yardımcıları Yusuf Demir, Kerem Can ile Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Füsun Mengül yalnız bırakmadı. Ahmet Toptaş Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kerim Aslan’ı, İl Tarım Müdürü Zekeriya Erdurmuş’u, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici’yi, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker’i, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İ.Hakkı Demirsoy’u ve AKÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü’yü makamlarında ziyaret etti.
Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Ahmet Toptaş; “Seçimlerde açıklamış olduğumuz Afyonkarahisar hak ettiği yeri alacak sloganımızı gerçekleştirmek için günün 24 saati çalışacağız. Bu anlamda kurumlarınızın sorunlarının giderilmesi hususunda üzerime düşen göreve hazırım. Afyonkarahisar’ın gelişimi ve değişimi için uzlaşma kültürümüzü daha geliştirmemize ve ortak aklın oluşturulmasına ihtiyacımız vardır” dedi.
Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş’u ziyarette ise CHP İl Başkanı Nevzat Ercan; “Sorunların çözümü için parti olarak hazırız. Sorunları biz biliyoruz. Çözümü konusunda sizlerin vereceği beklentileri hem Genel Merkezimize hem de Sayın Milletvekilimize ulaştıracağız” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme