• Haberler
  • Genel
  • Toptaş: İhsanoğlu seçilecek – Kocatepe Gazetesi

Toptaş: İhsanoğlu seçilecek – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçimlerde başarılı olacağını belirtti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türk-İş İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy isteyen Toptaş, İhsanoğlu'nun ilk turda olmasa bile ikinci turda seçileceğini söyledi. Toptaş, 'Toplumun ayrışmaya değil dayanışmaya ihtiyacı var. Etrafımız kan gölü, içeride çok [&hellip]

Toptaş: İhsanoğlu seçilecek

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçimlerde başarılı olacağını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türk-İş İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy isteyen Toptaş, İhsanoğlu’nun ilk turda olmasa bile ikinci turda seçileceğini söyledi. Toptaş, “Toplumun ayrışmaya değil dayanışmaya ihtiyacı var. Etrafımız kan gölü, içeride çok büyük sorunlarımız var. İşsizlik var, yoksulluk var, üretmeme sorunu var. Başkalarına kendi paranızı veriyorsunuz demektir” dedi.
GERGİN HAVA SON BULMALI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ötekileştirici bir dil kullandığını, kendisine muhalif herkese cevap verme gibi bir davranış içinde olduğunu belirten Toptaş, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçilmesi durumunda, Türkiye’deki gergin havanın sona ereceğini kaydetti.
TÜRKİYE İÇİN BİR İLK
Türk-İl Temsilcisi Muharrem Uslu da “Halk tarafından Cumhurbaşkanı’nın seçilmesi, aynı bir önem taşıyor. Türkiye’nin birikmiş sorunlarına çözüm bulma çabasını da anlamlı buluyorum. Cumhurbaşkanlığı süreci, Türkiye’yi birleştiren, ayrıştırmayan bir süreç olmalı” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

DEMİRKIRKAN’DAN TARAFSIZLIK SORUSU

CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’ya “tarafsızlık” sorusu sordu. Demirkırkan, Şeker-İş Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Karamoçu’nun Facebook’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek paylaşımlarına işaret ederek “Biz Türk-İş’i Afyon’da tarafsız olarak biliyorduk. Bir sendika başkanı, açıkça tarafını belli etti. Bu konudaki görüşünüz nedir” diye sordu. Uslu ise, sendikaların siyasetteki önemine dikkat çekerek, konuyu ilgili sendika başkanı ile görüştüğünü aktardı.

Bakmadan Geçme