• Haberler
  • Genel
  • Toptaş hafta sonu Afyonkarahisar’da – Kocatepe Gazetesi

Toptaş hafta sonu Afyonkarahisar’da – Kocatepe Gazetesi

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, bugün geleceği Afyonkarahisar’da hafta sonunu yoğun bir pogramla tamamlayacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ahmet Toptaş, bugün akşam saatlerinde Başmakçı’da düzenlenecek olan festivale katılacak. Toptaş yarın il merkezinde Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Nihat Koçak’ı ziyaret ettikten sonra Afyon Eğitim Vakfı genel kurul toplantısına katılacak. Daha sonra Engelliler Derneği yönetim kurulu üyelerini [&hellip]

Toptaş hafta sonu Afyonkarahisar'da

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, bugün geleceği Afyonkarahisar’da hafta sonunu yoğun bir pogramla tamamlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ahmet Toptaş, bugün akşam saatlerinde Başmakçı’da düzenlenecek olan festivale katılacak.
Toptaş yarın il merkezinde Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Nihat Koçak’ı ziyaret ettikten sonra Afyon Eğitim Vakfı genel kurul toplantısına katılacak.
Daha sonra Engelliler Derneği yönetim kurulu üyelerini ziyaret edecek olan Toptaş, OSB Başkanı Bekir Yeşilay’ı ziyaret edecek. Ahmet Toptaş, akşam saatlerinde Dinar ilçesinde gerçekleşecek bir düğüne katılacak. Toptaş, 2 Haziran Pazar günü ise CHP Merkez İlçe Yerel Yönetimler Toplantısına katıldıktan sonra başkente dönecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme