• Haberler
  • Genel
  • Toptaş, çalışkan milletvekilleri arasında – Kocatepe Gazetesi

Toptaş, çalışkan milletvekilleri arasında – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 12 Haziran 2011 seçimlerinden bu yana Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı faaliyetlerle 'çalışkan milletvekilleri' arasında yerini aldı Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 12 Haziran 2011'deki milletvekili seçimlerinden bu yana yaptığı faaliyetlerle adından çokça söz ettiriyor. Yapılan araştırmalara göre çalışkan milletvekilleri arasında yerini alan Toptaş, Orman ve [&hellip]

Toptaş, çalışkan milletvekilleri arasında

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 12 Haziran 2011 seçimlerinden bu yana Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı faaliyetlerle “çalışkan milletvekilleri” arasında yerini aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 12 Haziran 2011’deki milletvekili seçimlerinden bu yana yaptığı faaliyetlerle adından çokça söz ettiriyor. Yapılan araştırmalara göre çalışkan milletvekilleri arasında yerini alan Toptaş, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Ereoğlu’ndan sonra adından en çok bahsedilen Afyonkarahisar Milletvekili konumunda.
YEREL KONULARDA 23 SORU ÖNERGESİ
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toptaş, “İlk imzamın bulunduğu 13 adet kanun teklifi verdim, 31 adet kanun teklifinde imzam bulunuyor. Yerel konularda, 23 adet soru önergesi vermişim. Genel konularda 42 adet soru önergesi vermişim. Cevaplanan önergelerimi ulusal basınla da paylaştım. 14 önergeme yanıt verilmemiş. Bir genel görüşme talebim var, 1 adet Meclis Soruşturma önergem var. 2 adet Meclis Soruşturma önergem bekliyor. TBMM Genel Kurulu’nda 38 kez konuştum. CHP Grubu bana 11 ayrı görev verdi, o görevleri yerine getirdim” dedi.
8 BİN 600 ZİYARETÇİ
Türkiye Büyük Millet Meclisi Darbe Komisyonu’nda 1950’den bu yana süregelen olayları inceleme fırsatı bulduğunu kaydeden Toptaş, “Darbe Komisyonu çalışmalarına katkıda bulundum. 106 kez ulusal basında yer almışız. Yerel basında 3 kez toplantı ile yerel sorunları aktardık. 3 aylık periyotlar içinde basın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Basında Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu’ndan sonra en çok haberi çıkan Afyonkarahisar milletvekili oldum. Ofisimde 8 bin 600 ziyaretçi ile görüştüm” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme