Toptaş: “Bu kulübe yazık olacak”

İmkansızlıklar nedeni ile kapanma noktasına gelen Afyonkarahisarspor hakkında da değerlendirmelerde bulunan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, kulübün kapanmasını istemediğini dile getirdi. Toptaş, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “İlimizin takımı olan Afyonkarahisarspor’u güçlendirebilecek bir kapasite olduğunu düşünüyorum. Afyonkarahisar toprağından para kazanan vatandaşlarımızın bir an önce Afyonkarahisarspor’a destek olmaları lazım yoksa bu takıma yazık olur. İlimizde sporun [&hellip]

Toptaş: "Bu kulübe yazık olacak"

İmkansızlıklar nedeni ile kapanma noktasına gelen Afyonkarahisarspor hakkında da değerlendirmelerde bulunan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, kulübün kapanmasını istemediğini dile getirdi. Toptaş, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “İlimizin takımı olan Afyonkarahisarspor’u güçlendirebilecek bir kapasite olduğunu düşünüyorum. Afyonkarahisar toprağından para kazanan vatandaşlarımızın bir an önce Afyonkarahisarspor’a destek olmaları lazım yoksa bu takıma yazık olur. İlimizde sporun daha çok önemsenmesi lazım. Boş zamanlarını kahve köşelerinde harcayan genç ve çocuklarımızın spora eğilmeleri için ilimizin toprağından para kazanan vatandaşlarımızın bu işe el atmaları gerekiyor.”
Şahin Sucukları’na teşekkür
Afyonkarahisar sucuğunun markalaşmış olmasına rağmen Afyonkarahisarspor’a forma sponsorluğu konusunda Kayserili bir sucuk firmasının destek vermesinin herşeyi apaçık ortaya koyduğunu ifade eden Toptaş, “Kayseri firması olan Şahin Sucukları’na takımımıza destek verdiği için teşekkür ediyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme