• Haberler
  • Genel
  • Toptaş bir yıllık faaliyetleri kitapta topladı

Toptaş bir yıllık faaliyetleri kitapta topladı

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, bir yıllık yasama faaliyet raporunu 111 sayfalık bir kitapta topladı. Toptaş’ın yıllık yasama faaliyet raporunun arka sayfasını ise Ankara Yenimahelle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yazdı Türkiye’nin 12 Haziran 2011 tarihinde zor bir süreçten geçerken, seçmenden aldığı vekalet ve büyük desteklerle seçilip, TBMM’ye vatandaşın temsilcisi olarak gittiğini belirten CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet [&hellip]

Toptaş bir yıllık faaliyetleri kitapta topladı

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, bir yıllık yasama faaliyet raporunu 111 sayfalık bir kitapta topladı. Toptaş’ın yıllık yasama faaliyet raporunun arka sayfasını ise Ankara Yenimahelle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yazdı

Türkiye’nin 12 Haziran 2011 tarihinde zor bir süreçten geçerken, seçmenden aldığı vekalet ve büyük desteklerle seçilip, TBMM’ye vatandaşın temsilcisi olarak gittiğini belirten CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, genel seçimler sürecinde adaletsizce eşit olmayan şartlara ve AK Parti baskısına rağmen, partisi CHP’ye yüzde 52 oy artışıyla destek verildiğini belirtti.
“SİYASETİ KIVIRMADAN
DOSDOĞRU YAPTIM”
“Birilerinin masa başında yaptığı hesabı, bazılarının halkın oylarına ipotek koyan söylem ve tutumlarını alt üst ededek, milli iradeyi yansıtarak şahsıma büyük bir sorumluluk yüklediniz.” diyen CHP Milletvekili Ahmet Toptaş; “Bu sorumluluk ana muhalefet partisi milletvekilliği görevidir. TBMM’de, Milli Savunma Komisyonu ve Darbeleri ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Üyesi olarak komisyonlarda çalışmalarda yapıyorum. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu konjektür, her an değişen ülke gündemi, AKP hükümetinin Cumhuriyet ve kazanımlarıyla uğraşma tavrı bizlerin sorumluluğunu bir kat daha arttırmıştır. Bir yıllık yasama dönemi boyunca TBMM’deki odam Afyonlu hemşerilerimin makamı olarak herkesi kucaklamıştır. Şahsım her fırsatta yaşananları halkımızla tüm gerçekliği ile paylaşmaya çalışmıştır. İnandığım, doğru bildiğim siyaseti evirmeden, kıvırmadan, kişisel menfaatlar düşünmeden dosdoğru yaptım.” ifadelerini kullandı.
CHP GRUBU TEPKİSİZ KALMADI
TBMM’si çalışmalarında CHP Grubu olarak; ülke menfaati için hükümetin yolsuzluklarına, hukuk dışı uygulamalarına, Cumhuriyeti ve kurucusunu tanımayan davranışlara, demokrasiye karşı duruşlarına tepkisiz kalamadıklarını belirten Toptaş; “AKP’nin kendi menfaatleri doğrultusunda çıkarmış olduğu her yasayı genel kurul ve komisyonlar da, ülkemiz için en ince ayrıntısına kadar inceleyerek, yapılan haksızlıklara karşı protestolar ve kavgalar ederek, eylemler yaparak kıyasıya mücadele ettik. İnanın bunları yaşayan CHP milletvekili olarak bizlerin haklı mücadelesi; milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan, özelleştirmeler adı altında ülkenin her toprağını parsel parsel satan, gençlerimizin geleceğini ve umutlarını yok eden, vatandaşımızı işsizliğe ve açlığa mahkum bırakan, yargıyı ve adli kurumları bağımsızlıktan uzaklaştıran, Oslo görüşmeleri yaparak güvenlik güçlerini PKK’ya şikayet eden, bir yerlerde hazırlanarak getirilen kanun teklifleriyle yasamaya ipotek koyan AKP hükümetinin bir an önce ülkemizden elini çekmesi içindir.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme