Toptaş, 3 Bakan'a sordu – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 18 Ekim 2011 tarihinde verdiği soru önergeleriyle belediyelerin haciz işlemleri ve borçlarını, 3 Bakana sordu Kaç belediye haciz işlemiyle karşı karşıyaCHP Milletvekili Ahmet Toptaş, Enerji Bakanı Taner Yıldız tarafından cevaplandırılmasını istediği soru önergesinde 'TEDAŞ'ın özelleştiril-mesi sonucu Belediyeler sınırı içerisinde sokak aydınlatmalarının ücretleri Belediyeler tarafından karşılanmaktadır. Bu bağlamda [&hellip]

Toptaş, 3 Bakan’a sordu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 18 Ekim 2011 tarihinde verdiği soru önergeleriyle belediyelerin haciz işlemleri ve borçlarını, 3 Bakana sordu

Kaç belediye haciz
işlemiyle karşı karşıya
CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, Enerji Bakanı Taner Yıldız tarafından cevaplandırılmasını istediği soru önergesinde; “TEDAŞ’ın özelleştiril-mesi sonucu Belediyeler sınırı içerisinde sokak aydınlatmalarının ücretleri Belediyeler tarafından karşılanmaktadır. Bu bağlamda Türkiye’de kaç Belediye TEDAŞ’a borcunu ödeyemediği için haciz işlemiyle karşı karşıyadır. Bunların kaçı il, ilçe ve Belde Belediyesidir? Aydınlatma giderini ödeyemediği için hacizle karşı karşıya kalan Belediyelerin Partilere göre dağılımı nasıldır? Afyonkarahisar ilinde kaç Belediyenin elektrik kullanım ücretini karşılayamadığı için hacze düşmüştür. Bu Belediyelerin kaçına haciz işlemi yapılmıştır?” ifadelerine yer verdi.
Afyon’da vergi borcu olan belediyeler hangisi
Millekvekili Toptaş, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in cevaplandırması için vermiş olduğu soru önergesinde ise; “Türkiye’de birçok belediye ödeneklerinin yetersizliği nedeniyle çeşitli Vergi borçlarını ödeyememektedir. Bu çerçevede, Türkiye’de kaç belediyenin vergi borcu sebebiyle hacizle karşı karşıyadır? Bu Belediyeler il, ilçe, belde belediyesidir. Bu belediyelerin partilere göre dağılımı nasıldır? Afyonkarahisar’da bu sorunla karşı karıya kalan Belediyeler hangileridir? Kaç tanesine haciz işlemi yapılmıştır?” dedi.
Hangi Belediyelere
haciz işlemi yapıldı
CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in cevaplandırması için verdiği soru önergesinde de; “Türkiye’de birçok belediye ödeneklerinin yetersiz-liği nedeniyle Personel SGK ödemelerini yapamamaktadır. Bu kapsamda Türkiye’de kaç belediyenin SGK ya borcu vardır? Bunların kaç tanesine haciz işlemi yapılmıştır? Bu Belediyelerin il, ilçe, belde belediyeler olarak dağılımı nasıldır? SGK ya borcu olan belediyelerin partilere göre dağılımı nasıldır? Afyonkarahisar’da hangi belediyelerin SGK ya borcu bulunmaktadır. Bu Belediyelerin kaçına haciz işlemi yapılmıştır?” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme