'Toplumun ihtiyacı sıra dışı insan'

Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan, 'Medeniyet Sohbetleri' adlı konferansta toplumun sıradan insanlarla bir yere varamayacağını toplumda sıra dışı insanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi   İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce öğretmenler ve öğrencilere yönelik düzenlenen 'Medeniyet Sohbetleri' adlı konferansı Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan verdi. Konferans Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Öncü kuşakları olmayan bir toplumun geleceği olamayacağını belirten Kaplan, [&hellip]

Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan, “Medeniyet Sohbetleri” adlı konferansta toplumun sıradan insanlarla bir yere varamayacağını toplumda sıra dışı insanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce öğretmenler ve öğrencilere yönelik düzenlenen “Medeniyet Sohbetleri” adlı konferansı Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan verdi. Konferans Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Öncü kuşakları olmayan bir toplumun geleceği olamayacağını belirten Kaplan, “Toplumun, coğrafyanın ve insanlığın sorunlarını yüreğinde hissedemeyen insanlardan da kuşak olmaz. Gençliği kurtarmamız lazım. Bu ülkenin en kaliteli, birinci sınıf insanlarını, bu ülkenin önünü açacak insanlarını yetiştirmeniz lazım. Sıradan insanlarla bir yere gidilmez sıra dışı insan lazım. Piramidin en tepesi lazımdır.” dedi.
Konferans sonunda Kaplan, sorulan soruları cevaplandırdı. Konferansa; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mevlüt Çınar, Musa Dinçgez, Fatih Akçil, Şube Müdürü Âdem Karakelle, Gürbüz Bdık, Mustafa Koçak, akademisyenler, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı..

Bakmadan Geçme