Toplumun hizmetindeyiz – Kocatepe Gazetesi

SGK İl Müdürü Uğur Kaya, 'Sosyal güvenlik toplumumuzun her kesimini ilgilendirmektedir. Kayıt dışılıkla mücadele etmek toplumun her ferdinin görevi olmalıdır' dedi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Haftası etkinlikleri başladı. Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk töreninde Atatürk Anıtına SGK İl Müdürü Uğur Kaya çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Müdürü Uğur Kaya [&hellip]

Toplumun hizmetindeyiz

SGK İl Müdürü Uğur Kaya, “Sosyal güvenlik toplumumuzun her kesimini ilgilendirmektedir. Kayıt dışılıkla mücadele etmek toplumun her ferdinin görevi olmalıdır” dedi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Haftası etkinlikleri başladı. Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk töreninde Atatürk Anıtına SGK İl Müdürü Uğur Kaya çelenk sundu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Müdürü Uğur Kaya günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı. SGK’nın 16 Mayıs tarihinde kurulduğunu hatırlatan Kaya, içerisine bu tarihide alan kutlama etkinliklerinin 13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilceğini açıkladı.
Kaya şöyle konuştu: “SGK Haftası etkinlikleri kapsamında ilk programımızı Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirdik. Bu haftanın sigortalılara, emeklilere, işverenlere kısaca bizden hizmet alan tüm gruplara ve kıymetli mesai arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sosyal güvenlik toplumumuzun her kesimini ilgilendirmektedir. Kayıt dışılıkla mücadele etmek toplumun her ferdinin görevi olmalıdır. Bu bilincin yerleşmesi için bir dizi etkinlikler düzenleyeceğiz. Çalışanlarımıza özel yan etkinlikler, sprortif faaliyetlere de yer vereceğiz. Çalışanlarımız için ‘Halkla İlişkiler İletişim’ konulu bir seminer verilecek. Düzenli ve yüksek pirim ödeyen 10 işvereni plaketle onore edeceğiz. Afyonkarahisar nüfusunun 703 binine hizmet veriyoruz. Tüm merkezlerimizde az sayıda olan değerli bir kadro mesai kavramı gözetmeden etkin, adil ve düzenli bir hizmet vermektedir. Tüm çalışanlarımıza bu vesile ile teşekkür ederken haftamızın hayırlı olmasını diliyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme