• Haberler
  • Genel
  • “Toplumun birlikte yaşaması için çaba sarf edelim”

“Toplumun birlikte yaşaması için çaba sarf edelim”

Şehitoğlu Konağı’nda gerçekleşen Müteahhitler Derneği 1. İstişare Toplantısında, şehrimizde müteahhitlik hizmetlerinin daha da kaliteli ve aksamadan gerçekleşmesi açısından yapılabilecek iş ve işlemler değerlendirildi Afyonkarahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Mimar Ayfer Örten, İmar Müdürü Ziya Kükey ve teknik ekiple görüş alışverişlerinin yapıldığı toplantının açılış konuşmasını Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu yaptı.Türkiye’nin toplumsal ve ekonomik yönden [&hellip]

"Toplumun birlikte yaşaması için çaba sarf edelim"

Şehitoğlu Konağı’nda gerçekleşen Müteahhitler Derneği 1. İstişare Toplantısında, şehrimizde müteahhitlik hizmetlerinin daha da kaliteli ve aksamadan gerçekleşmesi açısından yapılabilecek iş ve işlemler değerlendirildi

Afyonkarahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Mimar Ayfer Örten, İmar Müdürü Ziya Kükey ve teknik ekiple görüş alışverişlerinin yapıldığı toplantının açılış konuşmasını Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu yaptı.
Türkiye’nin toplumsal ve ekonomik yönden kalkınmasında en önemli lokomotif sektörlerinden birinin de inşaat sektörü olduğuna dikkat çeken Şehitoğlu; “Şehrimizde tüm meslek gruplarının ve dolayısıyla toplumun birlikte yaşaması için çaba harcamamız gerekiyor. Afyonkarahisar’ın marka şehir olması için gereken her şey fazlasıyla var. Bugüne kadar hiç olmadığı kadar şehrin yöneticileri ile toplumun sağduyulu ortak akılda birleştiği bir dönem yaşıyoruz ve bunun da bizler tarafından çok çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor “dedi.
İnşaat sektörünün şehrimizde doğru ve nitelikli uygulanması için kuruluşlar arasında çok daha büyük projelere ve yeni oluşumlara sıcak bakılması gerektiğine dikkat çeken Hüseyin Şehitloğlu, katılımlarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme