Toplumu germeye kimsenin hakkı yok

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na meclis içerisinde yapılan yumruklu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum” ifadelerini kullandı.İKTİDAR PARTİSİNE ELEŞTİRİTürkiye’de yerel seçimler öncesinde başlayan gerginliğin devam ettiğine dikkat çeken Demirkırkan, “Toplumumdaki bu gerginlikte seçim öncesi [&hellip]

Toplumu germeye kimsenin hakkı yok

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na meclis içerisinde yapılan yumruklu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum” ifadelerini kullandı.
İKTİDAR PARTİSİNE ELEŞTİRİ
Türkiye’de yerel seçimler öncesinde başlayan gerginliğin devam ettiğine dikkat çeken Demirkırkan, “Toplumumdaki bu gerginlikte seçim öncesi toplumu kamplara ayırarak kutuplaşma siyaseti izleyen iktidar partisi genel başkanı maalesef en büyük suçludur” diye konuştu.
HERKES ZARAR GÖRÜR
Demirkırkan, şöyle devam etti:
“Toplumu bu derece germeye kimsenin hakkı yoktur. Toplumu sürekli olarak gergin tutanlar ülkemizin ne hale geldiğini, yangın yerine dönmeye başladığını görmelidirler. Bu gerginlikten başta siyasiler olmak üzere hepimizin zarar göreceği, ülkemizin zarar göreceği son derece açıktır. Bu menfur saldırının son olması dileklerimle Genel Başkanımıza geçmiş diyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme