• Haberler
  • Genel
  • Toplumsal dayanışmaya defter katkısı – Kocatepe Gazetesi

Toplumsal dayanışmaya defter katkısı – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, “Bir Defter De Sen Al” kampanyası çerçevesinde toplanan defterleri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a teslim etti. Aslan, bir siyasi parti olarak toplumsal dayanışma konusunda da üstlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ve getireceklerini kaydetti Milliyetçi Harekit Partisi İl Başkanı Aziz Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlköğretim Haftası dolayısıyla [&hellip]

Toplumsal dayanışmaya defter katkısı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, “Bir Defter De Sen Al” kampanyası çerçevesinde toplanan defterleri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a teslim etti. Aslan, bir siyasi parti olarak toplumsal dayanışma konusunda da üstlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ve getireceklerini kaydetti

Milliyetçi Harekit Partisi İl Başkanı Aziz Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlköğretim Haftası dolayısıyla başlatılan “Bir Defter De Sen Al” kampanyası çerçevesinde toplanan defterleri, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a temsili olarak verdi. Metin Yalçın’ın makam odasında gerçekleştirilen törende konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, siyasi parti olarak siyasetin yanı sıra toplumsal dayanışmanın gelişmesi için de ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.
“KAMPANYA ÖRNEK OLMALI”
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, “İlköğretim Haftası vesiyesiyle Milliyetçi Hareket Partisi olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bir defter de sen al şeklinde bir kampanya başlattık. Bu kampanyamız devam ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüz yetkililerince bizim gösterdiğimiz defterler kamyonla toplanarak, ilgili yerlere ulaştırılacak. Özelllikle ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin diğer öğrencilerinin yanında eksik kalmaması için bir manada milletimiz içerisinde bu tür faaliyetlerle bilinci aşılamak, bir bilinci yerleştirmek ve ekonomik durumu iyi olan insanlara da bir mesaj vermek anlamında idrak olayına katkı sağlamak için böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik. Mutlaka sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcilerinin toplumu bilinçlendirecek kanayan yaralarına parmak basmaya yönelik düşüncelerinin olması düşüncesiyle bu tür kampanyaları başlatıyoruz. Bu tür defter kampanyaları bir mesajdır. Toplumdaki sıkıntılara işaret etmek için bir mesajdır. Cumartesi günü kan bağışı kampanyası da gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bunlar toplulumuzun kaynaşmasına katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.
Aziz Aslan, 12 bin dolayında defterin toplandığını belirterek “Hiçbir çocuğumuzun mağdur olmasını istemeyiz. Çocuklar bizim çocuklarımız, milletimizin çocuklarıdır” diye konuştu.
EĞİTİM, TOPLUMDAN SOYUTLANAMAZ
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise bu duyarlı davranıştan dolayı MHP’ye teşekkür etti. Yalçın, şöyle devam etti:
“Ders kitapları, devlet tarafından ücretsiz olarak öğrencilere ulaştırılıyor. Zaman zaman öğrencilerin ihtiyaçları şartlı nakit desteğiyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından giderilmeye çalışılıyor. Ancak ulaşılamayan çocuklarımıza da bu tür kampanyalarla ulaşılması bizi mutlu ediyor. Milli Eğitim’e katkı sağlıyorsunuz. Hayırseverlerin destekleriyle gerçekleştirilen okullarımız var. Eğitim ve öğretim, sadece milli eğıitim camiasındaki yöneticilerle toplumdan soyutlanmış şekilde yürütmek değil, mahalleli ile içiçe geçmiş okullarımızın olmasını istiyoruz. Okullarımızın toplumla içiçe geçmesini arzu ediyoruz. Eğitimin olmadığı bir mekan düşünemezsiniz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme