Topluma faydalı insanlar olun – Kocatepe Gazetesi

ÜSTEK Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, yeni eğitim-öğretim yılı sebebiyle ziyaret ettiler. Öğrencilerin yanı sıra Okul Müdürü Hasan Gezer, Halkla İlişkiler Sorumlusu Esra Zencir, Kimya Öğretmeni Pınar Dündar da ziyarete iştirak ettiler.İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öğrencilerle yakından ilgilendi ve öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap verdi. Yalçın okullarda öğrencilere öncelikle insan ilişkilerin ve ahlaki değerlerlerin [&hellip]

ÜSTEK Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, yeni eğitim-öğretim yılı sebebiyle ziyaret ettiler. Öğrencilerin yanı sıra Okul Müdürü Hasan Gezer, Halkla İlişkiler Sorumlusu Esra Zencir, Kimya Öğretmeni Pınar Dündar da ziyarete iştirak ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öğrencilerle yakından ilgilendi ve öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap verdi. Yalçın okullarda öğrencilere öncelikle insan ilişkilerin ve ahlaki değerlerlerin öğretilmesi gerektiğinin altını çizerken vicdanlı ve akıllı nesillere ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Yalçın, öğrencilerden sadece akademik başarı beklenmediğini, nitelikli ve ahlaklı olmalarının yanında topluma faydalı insanlar olmalarının beklendiğinin unutulmaması gerektiğini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme