Toplum, yandaş ve muhalif olarak fişleniyor

Afyonkarahisar Emek ve Demokrasi Güçleri, son dönemlerde yaşanan gözaltı ve tutuklamaları, bir basın açıklaması yaparak protesto etti. Platform adına konuşan Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer Akyıldız, hükümetin “yandaş” ve “muhalif” olarak fişlediğini söyledi Afyonkarahisar Emek ve Demokrasi Güçleri, son dönemde yaşanan soruşturma, gözaltı ve tutuklamaları protesto etti. Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin önünden yürüyerek başlayan protesto, Bankalar [&hellip]

Toplum, yandaş ve muhalif olarak fişleniyor

Afyonkarahisar Emek ve Demokrasi Güçleri, son dönemlerde yaşanan gözaltı ve tutuklamaları, bir basın açıklaması yaparak protesto etti. Platform adına konuşan Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer Akyıldız, hükümetin “yandaş” ve “muhalif” olarak fişlediğini
söyledi

Afyonkarahisar Emek ve Demokrasi Güçleri, son dönemde yaşanan soruşturma, gözaltı ve tutuklamaları protesto etti. Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin önünden yürüyerek başlayan protesto, Bankalar Caddesi’ndeki PTT önünde yapılan basın açıklamasıyla sona erdi.
Basın açıklamasında Platform adına konuşan Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer Akyıldız, “AKP’ye göre en tehlikeli iş AKP karşıtlığıdır. En tehlikeli düşünce AKP’yi eleştirmektir. Ve AKP için ‘bombadan bile tehlikeli’ olan şey, politikalarını eleştiren yazılar, kitaplardır. Bu yüzden AKP, muhalif olan herkesi hedef alıyor, düşman görüyor” dedi.
En büyük açık cezaevi
Türkiye’nin bir açık cezaevine dönüştüğünü kaydeden Akyıldız, “Toplum, ‘AKP karşıtı ya da ‘yandaş’ olarak fişleniyor. Seçilmişler, üniversite öğretim görevlileri, Nedim Şener ve Ahmet Şık gibi muhalif gazeteciler, siyasi parti temsilcileri, demokratik kitle örgütü temsilcileri, gençler, AKP’li olmayan belediyeler, AKP’nin hedef tahtasında. Tutukluluk cezaya dönüştürülmüş durumda” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme