• Haberler
  • Siyaset
  • 'Toplum değerlerinden uzaklaştı' – Kocatepe Gazetesi

'Toplum değerlerinden uzaklaştı' – Kocatepe Gazetesi

Esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdüren SP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Hasan Balyalı, seçimde galip geleceklerini vurguladı. Balyalı, şunları söyledi:'Zor zamanlardan geçiyoruz. Karşımızda medya gücünü elinde bulunduran, toplumu algılarla yönlendirmeye çalışan bir güruh var. Bu güruha karşı biz Milli Görüşçüler karşı durabiliriz. Toplumumuzun değer yargılarından uzaklaştığını görüyoruz. Ekonomik çöküntünün getirdiği dejenerasyonları görüyoruz. Gerçekleri gözleyen, devamlı [&hellip]

Esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdüren SP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Hasan Balyalı, seçimde galip geleceklerini vurguladı. Balyalı, şunları söyledi:
“Zor zamanlardan geçiyoruz. Karşımızda medya gücünü elinde bulunduran, toplumu algılarla yönlendirmeye çalışan bir güruh var. Bu güruha karşı biz Milli Görüşçüler karşı durabiliriz. Toplumumuzun değer yargılarından uzaklaştığını görüyoruz. Ekonomik çöküntünün getirdiği dejenerasyonları görüyoruz. Gerçekleri gözleyen, devamlı insanları yanıltan bir proje ile karşı karşıyayız. Gerçekleri göremeyen, görse de konuşamayan bir toplum olduk. Bununla mücadeleyi biz yapacağız.”
“BAYAT’TA YAŞAM
KALİTESİNİ YÜCELTECEĞİZ”
Çalışmalarını sürdüren bir diğer isim ise SP Bayat Belediye Başkan Adayı Erhan Akpınar oldu. Bayat’ın tarihi dokusuna dikkat çeken Akpınar, “Bayat ilçesi hiç kuşkusuz bir arada yaşama erdeminin en yüksek olduğu bir olgudur. Toplumların gelişmesinde, medeniyet tasavvurunda şehirler üstlenici bir role sahiptir. Biz deki yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve ideal noktaya ulaşmasında ana itici gücün yerel yönetimler olduğunu düşünüyoruz. İyi yöneticiler bir ilçenin her türlü zorluğunu aşmada başarı göstereceğine inanıyoruz. Dürüst yönetilen bir ilçe de sosyal, kültürel ve ekonomik bütün dinamiklerin harekete geçirilmesi son derece önemlidir.” dedi.
“ÖNEMLİ OLAN İNSANLIĞI
KAYBETMEMEK”
SP Çay Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğaner ise önemli olanın insanlık olduğunu belirterek, “Biz herkesi kucaklıyoruz. Mezhebi, meşrebi ne olursa olsun biz herkesle kardeşiz. Partiler birbirinin düşmanı değildir, olsa olsa rakipleridir. Seçim bitecek, hepimiz yüz yüze bakacağız. Önemli olan, seçimleri kaybetmek veya kazanmak değildir, önemli olan insanın kendisini kaybetmemesidir. İnşallah, 31 Mart’a kadar bu coşkuyu sürdürerek Saadet Partisi’ni yerelde iktidara taşıyacağız. 1 Nisan’da Milli Görüş kadrolarını Çay ilçesinin her yerinde işbaşına getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme