Toplu sözleşme görüşmeleri tamamlandı

Afyonkarahisar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında düzenlenen Toplu İş Sözleşmesine ilişkin görüşmeler tamamlandı   Görüşmeler sonucu varılan uzlaşmaya ilişkin protokol, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin arasında imzalandı. Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin, yapılan görüşmeler neticesinde işçilerin enflasyona karşı mağdur edilmediğini söyledi. Toplu görüşmelerin yapıldığı süreçte yaklaşımından [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında düzenlenen Toplu İş Sözleşmesine ilişkin görüşmeler tamamlandı

Görüşmeler sonucu varılan uzlaşmaya ilişkin protokol, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin arasında imzalandı.
Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin, yapılan görüşmeler neticesinde işçilerin enflasyona karşı mağdur edilmediğini söyledi. Toplu görüşmelerin yapıldığı süreçte yaklaşımından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve masada yer alan komisyon üyelerine teşekkür eden Sendika Başkanı Yücel Şahin, toplu sözleşmenin işçilere, belediye’ye ve Belediye-İş Sendikası’na hayırlı olmasını diledi.
Toplu iş sözleşmesinde çalışanları enflasyona karşı mağdur etmediklerini ifade eden Başkan Zeybek ise her iki tarafında orta yolda bir anlaşma sağladığını söyledi. İşçilerin hakkının mağdur olmaması konusunda titiz davrandıklarını kaydeden Başkan Zeybek, toplu sözleşmenin işçilere, belediye’ye ve sendikaya hayırlı olmasını diledi.

Bakmadan Geçme