Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toplantı, yürüyüş, miting alanları belirlendi

Toplantı, yürüyüş, miting alanları belirlendi

Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada, kente açık hava toplantısı, gösteri yürüyüş güzergâhları, miting alanları, afiş ve pankart asılacak yerler ilan edildi

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun 6. maddesi ile Kanunun Uygulamasına dair yönetmeliğin 3. maddesinde belirtilen hükümler gereğince valilik makamının 13 Ocak 2020 tarih ve 485 sayılı onayı ile açık hava toplantısı, gösteri yürüyüş güzergâhları, miting alanları, afiş ve pankart asılacak yerler tespit edildi.
ALANLAR ALTERNATİFLERİYLE BELİRLENDİ
Yapılan tespitlere göre; Açık Hava Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Güzergahları; Anıtprak Karşısında Zafer Meydanı olarak tespit edildi. Toplantı miting alanı ise; Vilayet kavşağı, Anıt Park karşısı ile Gazlıgöl Caddesi ile Milli Birlik Caddesinin kesiştiği kavşak arasında bulunan “Zafer Meydanı” toplantı alanı olacak. Toplanma Alanı olarak Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Gazlıgöl Caddesinin kesiştiği Demiryalayan Türbesinin bulunduğu kavşak toplanma alanı olarak belirlendi. Alternatif Toplanma Alanı olarak ise İmaret Camii yanında bulunan hamam, Şeker Bank ile Bizim Dönerci arasında kalan alan toplanma alanı olacak. İkinci Alternatif Toplanma Alanı da 2. Dumlupınar Caddesi ile Osman Atilla Caddesinin kesiştiği nokta ile HSCB bankası önü şeklinde belirlendi. Dağılma Alanı; Zafer Meydanına çıkan sokaklar ve caddeler olurken, Yürüyüş Güzergâhı da; Toplanma alanından hareketle Gazlıgöl Caddesini takiben Zafer Meydanı, Anıt Park önü son bulan güzergâh olacak. Alternatif Yürüyüş Güzergâhı, toplanma alanından hareketle Milli Birlik (Bankalar) Caddesini takiben Zafer Meydanında, Anıt Park önünde son bulacak. Alternatif Yürüyüş Güzergahı, toplanma alanından hareketle Milli Birlik (Bankalar) Caddesini takiben Zafer Meydanında son bulan güzergah olacak.
FATİH’TE DE ALANLAR NETLEŞTİRİLDİ
Fatih kavşağı pazar yerinde; Toplantı miting alanı Taş Ocakları Yolu ile Şeyh Şamil Bulvarının kesiştiği köşede bulunan Pazar Yeri oldu. Toplanma alanı Adnan Menderes Bulvarı ile Kocatepe Caddesinin kesiştiği nokta ile Mithat Paşa Caddesi ile Fatih Gümüş Caddesinin kesiştiği Kocatepe Parkı ile Karayolları Şantiyesinin arasında kalan alan olurken, dağılma alanı ise Pazar Yerine çıkan sokaklar ve caddeler şeklinde belirlendi. Yürüyüş güzergâhı toplanma alanından hareketle Kocatepe Caddesini takiben Fatih kavşağı Pazar yerinde son bulan güzergâh olarak tespit edildi.
ERKMEN BELDESİ’NDE DE DÜZENLEME YAPILDI
Toplantı miting alanı Menderes Bulvarı PTT binasının önü ile Hacı Baba, Sayıoğlu, Yukarı Çeşme ve Yıldız sokaklarının caddeye çıkan alan toplantı alanı olarak kullanılacak. Toplanma alanı Doç. Dr. Sait Açba Caddesi ile Belediye Binası yanındaki kavşak şeklinde düzenlenildi. Dağılma alanı;
PTT binası önünde bulunan toplantı alanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olurken, yürüyüş güzergâhı, toplanma alanından Doç. Dr. Sait Açba Caddesini takiben Menderes Bulvarı PTT Binasının önünde son bulan güzergâh oldu.
AKARÇAY MESİRE ALANIDA DÜZENLENİLDİ
Toplantı miting alanı 1. Bölge Akarçay Mesire alanı Aksu Deresi toplanma alanı, toplanma alanıysa İmamı Azam Camii önü olarak belirlendi. Dağılma alanı Akarçay Mesire alanına çıkan sokaklar ve caddeler olacak. Yürüyüş Güzergahı da toplanma alanı olan İmamı Azam Cami önünden Cahar Dudayev Caddesini takiben Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kavşağında son bulan güzergah oldu.
PANKART VE AFİŞLERİN ASILACAĞI YERLERDE NETLEŞTİ
Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri ile alakalı olarak yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartların, Belediyece kurulan ve müsait olan billboardlar ve panolara, toplantı alanlarında yapıştırılacak. Asılacak afiş ve pankartların da program hitamı temizlenmek kaydıyla toplantı (miting) alanlarında bulunan direkler ve müsait yerler olarak belirlendi.