Toplantı yararlı geçti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, Salı akşamı kulüp binasında taraftarlarla yapılan toplantının olumlu geçtiğini belirtti. Salı akşamı yapılan toplantıda Teknik direktör Orhan Yüce ve taraftarlar bir araya geldi. Enine boyuna her şeyin konuşulduğu toplantının etkileri takımın ilerleyen haftalarda ki karşılaşmalarında sahaya yansı-yacak gibi görülüyor. Dün antrenman sırasında konu ile ilgili sorulan soruları cevaplandıran Orhan Yüce, [&hellip]

Toplantı yararlı geçti

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, Salı akşamı kulüp binasında taraftarlarla yapılan toplantının olumlu geçtiğini belirtti.

Salı akşamı yapılan toplantıda Teknik direktör Orhan Yüce ve taraftarlar bir araya geldi. Enine boyuna her şeyin konuşulduğu toplantının etkileri takımın ilerleyen haftalarda ki karşılaşmalarında sahaya yansı-yacak gibi görülüyor. Dün antrenman sırasında konu ile ilgili sorulan soruları cevaplandıran Orhan Yüce, toplantının yararlı geçtiğini söyledi. Taraftarlarla kulüp hakkında sorunların masaya yatırıldığını ifade eden Orhan Yüce, “Yararlı olmayacağına inandık ki bu şe-kilde bir toplantı yapmaya karar verdik. Taraftarların sorunlarını dinledik. Biz sıkıntılarımızı anlattık. Sezon başından bu yanan yaşanan sıkıntıları dile getirdik. Bundan sonra ki maçlarımızda taraftarlarımızı daha dikkatli olmaları konusunda uyardık. Kulübün borçları olduğunu bu borcun bitirilmesiyle her şeyin çok daha iyi olacağını söyledik” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme