Toplantı ve gösteri alanları belirlendi

Afyonkarahisar'daki toplantı ve gösteri yapılacak alanlar, Afyonkarahisar Vali Vekili Kamil Kıcıroğlu'nun imzasıyla kamuoyuna duyuruldu. Valilik duyurusunda '2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. Maddesiile Kanunun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. Maddesinde belirtilen hükümlergereğince Valilik Onayı ile yürürlüğü konulan Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergahlarıyeniden değerlendirilerek 2016 yılında uygulanmak üzere Valilik Makamının 27 Ocak 2016 tarihli ve [&hellip]

Afyonkarahisar’daki toplantı ve gösteri yapılacak alanlar, Afyonkarahisar Vali Vekili Kamil Kıcıroğlu’nun imzasıyla kamuoyuna duyuruldu. Valilik duyurusunda “2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. Maddesiile Kanunun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. Maddesinde belirtilen hükümlergereğince Valilik Onayı ile yürürlüğü konulan Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergahlarıyeniden değerlendirilerek 2016 yılında uygulanmak üzere Valilik Makamının 27 Ocak 2016 tarihli ve 992 sayılı onayı ile aşağıdaki şekilde tespit edilmiştir” denildi.
Valilik açıklamasına göre belirlenen açık hava ve gösteri yürüyüş güzergâhları şöyle:
CUMHURİYET MEYDANI (ANIT PARK ÖNÜ)
Toplantı (Miting) alanı: Vilayet kavşağı, Anıt Park, ile Gazlıgöl Caddesi ile Milli Birlik Caddesinin kesiştiği kavşak arası ( Cumhuriyet Meydanı ) toplantı alanı.
Toplanma alanı: Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Gazlıgöl Caddesinin kesiştiği Demiryalayan Türbesinin bulunduğu kavşak toplanma alanı.
Alternatif Toplanma alanı: İmaret Camii yanında bulunan hamam, Şekerbank ile Bizim dönerci arasında kalan alan toplanma alanı.
Alternatif Toplanma alanı:2’nci Dumlupınar Caddesi ile Osman Atilla Caddesini kesiştiği nokta ile HSBC bankası önünde bulanan alan toplanma alanı.
Dağılma alanı: Cumhuriyet Meydanı ve alana çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacak.
Yürüyüş güzergahı: Toplanma alanından hareketle Gazlıgöl Caddesini takiben Cumhuriyet meydanında (Anıt park önü) son bulan güzergah.
Alternatif Yürüyüş Güzergahı :Toplanma alanından hareketle Milli Birlik (Bankalar) Caddesini takiben Cumhuriyet meydanında (Anıt park önü) son bulan güzergah.
Alternatif Yürüyüş Güzergahı :Toplanma alanından hareketle Milli Birlik (Bankalar) Caddesini takiben Cumhuriyet meydanında (Anıt park önü) son bulan güzergah.
FATİH KAVŞAĞI (PAZAR YERİ)
Toplantı (Miting) alanı: Taş ocakları yolu ile Şeyh Şamil bulvarının kesiştiği köşede bulunan Pazar yeri toplantı alanı.
Toplanma alanı: Adnan Menderes Bulvarı ile Kocatepe Caddesinin kesiştiği nokta ile Mithat Paşa Caddesi ile Fatih Gümüş Caddesinin kesiştiği Kocatepe parkı ile Karayolları Şantiyesinin arasında kalan alan toplanma alanı.
Dağılma alanı: Pazar yerine çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacak.
Yürüyüş güzergahı: Toplanma alanından hareketle Kocatepe Caddesini takiben Fatih kavşağı Pazar yerinde son bulan güzergah.
MENDERES BULVARI PTT BİNASI ÖNÜ (ERKMEN)
Toplantı (Miting) alanı: Menderes Bulvarı PTT binasının önü ile Hacı baba, Sayı oğlu,Yukarı Çeşme ve Yıldız sokaklarının Caddeye çıkan alan toplantı alanı.
Toplanma alanı: Doç. Dr. Sait Açba caddesi ile Belediye binası yanında yanındaki kavşak toplanma alanı.
Dağılma alanı: PTT binası önünde bulunan toplantı alanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacak.
Yürüyüş güzergahı: Toplanma alanından Doç. Dr. Sait Açba caddesini takiben Menderes Bulvarı PTT binasının önünde son bulan güzergah. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme