Toplantı Afyon’da başlayacak

Türkiye'de ilk defa 'KOBİ'ler dijitalleşiyor Türkiye kazanıyor' başlığı ile yapılacak ve KOBİ'lerin önünü açmaya yönelik toplantılar dizisi Afyonkarahisar'dan başlayacak   Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, bugün online olarak saat 14’te gerçekleştirilecek toplantıda kentin ekonomisini anlatacak. Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) ile ATSO’nun iş birliği ile gerçekleşen Türkiye'nin en [&hellip]

Türkiye’de ilk defa “KOBİ’ler dijitalleşiyor Türkiye kazanıyor” başlığı ile yapılacak ve
KOBİ’lerin önünü açmaya yönelik toplantılar dizisi Afyonkarahisar’dan başlayacak

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, bugün online olarak saat 14’te gerçekleştirilecek toplantıda kentin ekonomisini anlatacak.
Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) ile ATSO’nun iş birliği ile gerçekleşen Türkiye’nin en önemli teknoloji markalarından biri olan Tempo-Helpmakit’in destek verdiği “KOBİ’ler Dijitalleşiyor Türkiye Kazanıyor” başlıklı etkinlik online olarak gerçekleştirilecek.
Uzaktan çalışmadan e-ticarete, dijital tanıtımın en etkili yollarından markalaşmaya birçok önemli başlığın uzmanları tarafından anlatılacağı etkinlik KOBİ’lere yeni ufuklar kazandırmayı hedefliyor. Etkinliğin açılışı ATSO Başkanı Hüsnü Serteser tarafından yapılacak. Sonrasında Türkiye’de teknoloji alanında çok önemli projelere imza atan Tempo Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Murat Akar dijitalleşme konusunda konuşacak.
Türkiye’nin en önemli markalarından birini oluşturan Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan da markalaşma konusunda ayrıntılı bilgiler sunacak. Toplantının moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak yapacak.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme