Topaloğlu'na Belediye'den plaket – Kocatepe Gazetesi

Spora ve sporcuya verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Zeybek, Kaymakam Topaloğlu'na ilçede yapılan halı saha turnuvasında katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.Spor ve sporcu konusunda her türlü desteği vereceklerini ifa eden Kaymakam Topaloğlu, 'Turnuvaya yapmış oldukları ev sahipliğinden, katkı ve organizasyonlarından dolayı İscehisar Belediyemiz adına size teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıllarda gözlenen aksaklıklar olmaması için elimizden [&hellip]

Spora ve sporcuya verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Zeybek, Kaymakam Topaloğlu’na ilçede yapılan halı saha turnuvasında katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.
Spor ve sporcu konusunda her türlü desteği vereceklerini ifa eden Kaymakam Topaloğlu, “Turnuvaya yapmış oldukları ev sahipliğinden, katkı ve organizasyonlarından dolayı İscehisar Belediyemiz adına size teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıllarda gözlenen aksaklıklar olmaması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Turnuvayı düzenleyen ve turnuvaya katılan tüm sporcu kardeşlerimize teşekkürler ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme