Topaloğlu Yaz Futbol Okulu'nu ziyaret etti

İscehisar Stadyumu'nda çalışmalar yapan, İscehisarspor Yaz Futbol Okulu'nu Kaymakam Mehmet Miraç Topaloğlu ziyaret etti. Okul öğrencileri ile yakından ilgilenen, onlarla birlikte spor yaparak penaltı atışı kullanan Kaymakam Topaloğlu, yaz okullarının önemine vurgu yaptı. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını ifade eden Kaymakam Topaloğlu, ilçedeki her çocuğun mutlaka bir spor branşı ile uğraşmasını istediklerini belirterek [&hellip]

İscehisar Stadyumu’nda çalışmalar yapan, İscehisarspor Yaz Futbol Okulu’nu Kaymakam Mehmet Miraç Topaloğlu ziyaret etti.
Okul öğrencileri ile yakından ilgilenen, onlarla birlikte spor yaparak penaltı atışı kullanan Kaymakam Topaloğlu, yaz okullarının önemine vurgu yaptı. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını ifade eden Kaymakam Topaloğlu, ilçedeki her çocuğun mutlaka bir spor branşı ile uğraşmasını istediklerini belirterek ilçenin fiziki spor altyapısının çok iyi olduğunu söyledi.
Bu tür kurslara velilerin desteğinin de önemli olduğunu belirten Kaymakam Topaloğlu, “Çocuklarımızı tabletten, televizyondan uzak tutarak, sanatsal, kültürel, sportif ve beceri alanında kendilerini geliştirebileceği dallara yönlendirmeye çalışıyoruz.” dedi.
Kaymakam Topaloğlu’nun ziyaretinde İscehisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Zeybek hazır bulundu.

Bakmadan Geçme