TOKİ’de imza süresi uzatıldı

Dinar İlçesi’nde TOKİ 86 konutlarda satış sözleşme imza süresi uzatıldı   Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ile görüşerek TOKİ 86 Konutta satış sözleşmesi sorununu çözüme bağladı. Yapılan görüşmelerin sonucunda 86 Konut Satış Sözleşmesi süresi 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzatıldı. Başkan Sarı, 'Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Milletvekilimiz Ali [&hellip]

Dinar İlçesi’nde TOKİ 86 konutlarda satış sözleşme imza süresi uzatıldı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ile görüşerek TOKİ 86 Konutta satış sözleşmesi sorununu çözüme bağladı. Yapılan görüşmelerin sonucunda 86 Konut Satış Sözleşmesi süresi 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzatıldı.
Başkan Sarı, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Milletvekilimiz Ali Özkaya aracılığıyla TOKİ ile görüşmelerimizin sonucunda TOKİ Satış Sözleşmesi imza süresi 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzatıldı. Hak sahibi olan vatandaşlarımız Halk Bankasına giderek işlemlerini gerçekleştirip sözleşme imzalarını atabilirler.” dedi.

Bakmadan Geçme