TOKİ tanıtım tırı Afyon halkını bilgilendirdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” tanıtım tırı dün Afyonkarahisar halkını bilgilendirdi   'İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa Tırı'nda, dün Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda vatandaşlar Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut [&hellip]

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” tanıtım tırı dün Afyonkarahisar halkını bilgilendirdi

“İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa Tırı”nda, dün Afyonkarahisar’da Zafer Meydanı’nda vatandaşlar Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında detaylı bilgiler aktarıldı.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Proje Koordinatörü Hüseyin Ayhan, tanıtım tırı çalışması hakkında Kocatepe Gazetesi muhaberine bilgi verdi. Ayhan şunları söyledi: “Ege ve Akdeniz bölgelerindeki tüm illerimize 250 bin konut projesi kapsamında yapılacak arsalar, iş yerleri için vatandaşlarımızı bilgilendirmek için tanıtım tırımızla yola çıktık. Bu turun ilk durağı Afyonkarahisar oldu. 23 Ekim 2022 Pazar günü akşam saatlerine kadar Afyonkarahisar’da konu hakkında bilgilenmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet verdik. Bütün derdimiz halkımızın çok doğru bir şekilde bilgilendirilmesi, başvuru süreçlerini kolaylaştırmaktır. Tanıtım tırımız Afyonkarahisar’dan Uşak’a hareket edecek. Daha sonra Manisa ve İzmir illerine geçeceğiz. Vatandaşlarımızın süreçle ilgili merak ettikleri tüm hususlar için aralıklarla TOKİ’nin web sayfasını takip etmelerini öneriyoruz.”
TOKİ tanıtım tırında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Mustafa Oruç’da hazır bulundu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme