TOKİ sakinlerine Acar'dan yol müjdesi

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar’ın Fatih Mahallesi TOKİ’de ikamet eden vatandaşların bulundukları yerin şehir merkezine uzak olması sebebiyle yol yapım çalışması başlattı. Eski Isparta yolunda bulunan Özyuvam sitelerinden, Toplu Konut İdaresine kadar uzanan alana 15 metre genişliğinde, 450 metre uzunluğunda yapılacak olan yola Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü tarafından ortaklaşa çalışma başlatıldı. Yol zemin [&hellip]

TOKİ sakinlerine Acar’dan yol müjdesi

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar’ın Fatih Mahallesi TOKİ’de ikamet eden vatandaşların bulundukları yerin şehir merkezine uzak olması sebebiyle yol yapım çalışması başlattı.

Eski Isparta yolunda bulunan Özyuvam sitelerinden, Toplu Konut İdaresine kadar uzanan alana 15 metre genişliğinde, 450 metre uzunluğunda yapılacak olan yola Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü tarafından ortaklaşa çalışma başlatıldı. Yol zemin ön çalışmasına Başkan Acar da katılarak yapılan aktiviteyi yakından takip etti. Ekskavator, ölçümü biten alanda bulunan çukur, taş ve engellerin düzeltmesinin akabinde Greyder de tesviye işlemini gerçekleştirdi. Mesafenin kısaltılması amacıyla yapılan çalışma hakkında Dinar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tuncoğlu açıklamada bulundu. Tuncoğlu; “Alt yapı, hafriyat, blokaj ve stabilize çalışmaları yapılarak yolun sıkıştırılmasından sonra işlem tamamlanacak. Önümüzdeki yıl ise üst yüzey kaplama çalışması başlatılacak.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme