TOKİ Başkanı proje alanlarını inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut dün Afyonkarahisar’a gelerek incelemelerde bulundu.AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ile birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut hastanedeki eksikleri yerinde görerek talepleri dinledi. Daha [&hellip]

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut dün Afyonkarahisar’a gelerek incelemelerde bulundu.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ile birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut hastanedeki eksikleri yerinde görerek talepleri dinledi. Daha sonra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaadlerinden olan Cirit Kayalıkları’nda yapılması planlanan Millet Bahçesi alanında da incelemelerde bulunan Bulut ve AK Partili yöneticiler son olarak Kentsel Dönüşüm planlanan yerleşim bölgelerini de incelediler. İmaret Camii arkasından başlayıp Hıdırlık etekleri boyunca Sanat okulu arkasına kadar uzanan alanda yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm alanını inceleyen TOKİ Başkanı Ömer Bulut akşam saatlerinde ilimizden ayrıldı.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme