TOKİ Afyon'da 341 Konut İnşa Edecek

Toplu konut idaresi (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar'da 341 konut inşa edilecek.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin beklediği TOKİ projesinin müjdesini verdi. Başkan Koyuncu, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 3. Etap TOKİ Konutları için açıklamalarda bulundu. Başkan Koyuncu, konutların ihalelerinin ilan edildiğini belirtti. 

341 KONUT İNŞA EDİLEECEK

TOKİ resmi internet sayfasında yer alan bilgiye göre Afyonkarahisar İli Emirdağ İlçesi 3. Etap yeni ismi ile Adaçal Mahallesi’nde 341 konut inşası ile bu bölgeye altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacağı belirtildi. Söz konusu işin ihalesi 6 Şubat 2025 tarihinde, saat 14:00’te yapılacak. 

TOKİ Afyon'da 341 Konut İnşa Edecek

‘YATIRIMLAR SAĞANAK SAĞANAK YAĞIYOR’

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ihalenin ilan edilmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Başkan Koyuncu, Emirdağ’a yatırımların yoğun bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Söz verdiğimiz gibi Emirdağ! Bundan yedi ay önce yerel seçimlerde neden AK Part’ye oy vermeniz gerektiğini tane tane anlatmıştık. Rabbime sonsuz Hamdolsun ki; bizi sizlere mahcup etmiyor. Yatırımlar sağanak sağanak Emirdağ’ımıza yağıyor. Şimdi de bir yatırım müjdesini daha sizlerle paylaşıyoruz. Uzun süredir beklediğimiz ve Asrın felaketinden dolayı acaba yapılacak mı diye soru işaretleri oluşan 3. Etap TOKİ Konutları ihalesi ilana çıktı.” dedi. 

Başkan Koyuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’e teşekkürlerini iletti.

TOKİ Afyon'da 341 Konut İnşa Edecek

Bakmadan Geçme