• Haberler
  • Spor
  • Toğuşlu'dan Yalçın'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Toğuşlu'dan Yalçın'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Yusuf Özer Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Biyomedikal Bölümü 10. Sınıf öğrencisi Büşra Toğuşlu 8-9-10 Ocak'ta Aydın'da yapılan Liselerarası Judo müsabakalarında 63 kilogramda bölge ikincisi Afyonkarahisar'da da il birincisi olmayı başardı. Toğuşlu elde ettiği dereceler sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Muammer Demircan ve [&hellip]

Yusuf Özer Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Biyomedikal Bölümü 10. Sınıf öğrencisi Büşra Toğuşlu 8-9-10 Ocak’ta Aydın’da yapılan Liselerarası Judo müsabakalarında 63 kilogramda bölge ikincisi Afyonkarahisar’da da il birincisi olmayı başardı. Toğuşlu elde ettiği dereceler sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Muammer Demircan ve Mustafa Akçil, Yusuf Özer Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Saraçoğlu da hazır bulundu. Okul Müdürü Saraçoğlu Toğuşlu’nun başarıları hakkında bilgi verdi.
Yalçın, Toğuşlu’nun spordaki başarısının gurur verici olduğunu, öğrencilerin akademik başarılarının yanında bu alanlarda da başarı göstermelerinin hem onlar açısından hem de Türkiye’nin gelişimi açısından önemli olduğunu belirtti. Yalçın, elde ettiği derecelerinden dolayı Toğuşlu’yu tebrik ederek, ödül verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme