• Haberler
  • Gündem
  • TOÇ BİR-SEN’den Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

TOÇ BİR-SEN’den Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Yapılan genel kurulun ardından yeniden TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şube Başkanlığı'na seçilen Nevzat Karakoçan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Burhanettin Çoban'a nezaket ziyaretinde bulundu. TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcıları İmdat Keser, Muhammet Geçit ve Bekir Ören'in de katıldığı ziyarette Şube Başkanı Nevzat Karakoçan, sendikanın çalışmalarına ilişkin Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a bilgi verdi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti [&hellip]

Yapılan genel kurulun ardından yeniden TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’na seçilen Nevzat Karakoçan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcıları İmdat Keser, Muhammet Geçit ve Bekir Ören’in de katıldığı ziyarette Şube Başkanı Nevzat Karakoçan, sendikanın çalışmalarına ilişkin Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise yeniden TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şube Başkanlığına seçilen Nevzat Karakoçan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme