Toç Bir-Sen üyeleri yemekte buluştu

Tarım, Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Çınar, “Bu ülkeye olan sevdamızdan, bizimde bu ülkeye borcumuz vardır anlayışımızdan, yağmur çamur, gece-gündüz demeden, ülkemizin her karış toprağında binlerce mensubumuzla koşturmaktayız.” dedi Toç Bir-Sen üyeleri, Dinar Apemia Restaurant'ta düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. Afyonkarahisar'da ilk kez yemekli bir toplantı düzenlendiğini [&hellip]

Toç Bir-Sen üyeleri yemekte buluştu

Tarım, Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Çınar, “Bu ülkeye olan sevdamızdan, bizimde bu ülkeye borcumuz vardır anlayışımızdan, yağmur çamur, gece-gündüz demeden, ülkemizin her karış toprağında binlerce mensubumuzla koşturmaktayız.” dedi

Toç Bir-Sen üyeleri, Dinar Apemia Restaurant’ta düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. Afyonkarahisar’da ilk kez yemekli bir toplantı düzenlendiğini belirten Toç Bir-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Çınar, toplantının amacının tanışma ve kaynaşma olduğunu söyledi.
Sendikanın tarım, orman ve çevre hizmet kolunun açık ara farkla yetkili sendikası olduğunu belirten Çınar, şunları söyledi: “Toç Bir-Sen, çalışma hayatındaki her türlü olumsuzluğu dert edinen, 74 milyonun mutlu bir yaşam sürdüğü demokratik bir Türkiye idealinin hep canlı tutan, vatan sevdalısı, millet dertlisi, sivil duruşun hakkını veren Türkiye’nin en büyük Konfederasyonu Memur-Sen’e bağlıdır. Bu mutlu günümüzde aramızda olamamalarının acısını duyduğumuz, örnek kişilikleri, kararlı ve cesur duruşları ile her biri bizlere örnek olmuş Memur-Sen kurucusu Mehmet Akif İnan başta olmak üzere sendikamızla sembolleşmiş Serdar Güllüoğlu’nu, Tahsin Suda’yı, Remzi Şallı’yı, Sedat Altundağ’ı ve nice ahrete intikal etmiş bütün yol arkadaşlarımızı rahmetle ve şükranla anıyorum.”
Sendika üyelerine karşı en üst düzeyde sorumluluk duygusu içinde çalıştıklarını belirten Çınar, 74 milyonun derdini dert edindiklerini kaydetti. Çınar, “Bu ülkeye olan sevdamızdan, bizimde bu ülkeye borcumuz vardır anlayışımızdan, yağmur çamur, gece-gündüz demeden, ülkemizin her karış toprağında binlerce mensubumuzla koşturmaktayız. Hizmet kolundaki çalışanlarımızın yarıdan fazlasının teveccühünü kazanmış ve üye sayımızı 30 binleri çok şükür geçmiştir. Toç Bir-Sen ailesi olarak, kararlı ve ilkeli duruşumuzdan, sorumlu sendikacılık anlayışımızdan asla taviz vermedik. Daima demokrasiden, insan haklarından ve emekten yana taraf olduk.” diye konuştu.
Başkan Mehmet Çınar’ın konuşmasından sonra ise sendika üyeleri birbirleriyle tanışarak karşılıklı sohbet etti.
Düzenlenen toplantıya Toç Bir-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Başkanı Mehmet Çınar’ın yanı sıra, Mali Sekreter Şevki Gümüş, Teşkilatlanma Sekreteri Nevzat Karakoçan, Dinar Temsilcisi ve İlçe Tarım Müdürü Uğur Gölgeli, Dinar Orman İşletme Müdürü Mehmet Arıcı, Toç Bir-Sen Başmakçı, Dazkırı, Evciler temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme