Toç Bir-Sen hafta sonu toplandı

Toç Bir-Sen Afyonkarahisar 37 Nolu Şubenin Başkanı Nevzat Karakoçan, İl Divan Toplantısının açılışında konuştu. Karakoçan, Toç Bir-Sen’in 50 bin üyeye ulaşmayı hedeflediğini kaydetti Memur-Sen’e bağlı Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası Toç Bir-Sen Afyonkarahisar 37 Nolu Şubesi İl Divan Toplantısını 10 Ekim Cumartesi sabahı Garden Kale Otel’de yapıldı. Sendika üyeleri birlikte kahvaltı yaptıktan sonra İl Divan [&hellip]

Toç Bir-Sen hafta sonu toplandı

Toç Bir-Sen Afyonkarahisar 37 Nolu Şubenin Başkanı Nevzat Karakoçan, İl Divan Toplantısının açılışında konuştu. Karakoçan, Toç Bir-Sen’in 50 bin üyeye ulaşmayı hedeflediğini kaydetti

Memur-Sen’e bağlı Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası Toç Bir-Sen Afyonkarahisar 37 Nolu Şubesi İl Divan Toplantısını 10 Ekim Cumartesi sabahı Garden Kale Otel’de yapıldı. Sendika üyeleri birlikte kahvaltı yaptıktan sonra İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.
ANA HEDEF
50 BİN ÜYE
Toç Bir-Sen Şube Başkanı Nevzat Karakoçan, İl Divan Toplantısı’nda toplu sözleşme kazanımları ile ilgili yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileri bilgilendirdiler. Memur-Sen’in “Bir Milyon Üye” sloganıyla yola çıktığını hatılatan Nevzat Karakoçan; “Gelecek yıl Mayıs ayına kadar Toç Bir-Sen olarak genel hedefimiz 50 bin üyeye ulaşmaktır. Şimdi bizim üye sayımız 772 bindir. İnşallah 9 yüz üyeye ulaşmayı hedefliyoruz. Bizler hepimiz; Yönetim Kurulu, Disiplin, Denetleme Kurulları ve Kadın Kolları Komisyonu Engelliler Komisyonu Genç Memur-Sen Komisyonu üyelerimizin yanı sıra kolumuz kanadımız konumunda olan işyeri temsilcilerimizle hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.
ÜYELER BEKLENTİLERİ
DİLE GETİRDİ
Toç Bir-Sen Şubesi İl Divan Toplantısı sendikanın işyeri temsilcileri ve toplantı katılımcılarının düşünce ve görüşlerini dile getirmeleri ile devam etti. Temsilcilerin aile yardımı için çalışılması, vekalet durumları hakkında sendikanın çalışma yapması ortak beklentiler olarak gündeme geldi. Doğa Koruma ve Milli Parklar biriminde çalışan temsilciler için 2015 yılında yapılan toplu sözleşmelerde Doğa Koruma ve Milli Parklarla ilgili bir kazanım olmadığı, bir sonraki toplu sözleşme görüşmelerinde bu birim çalışanları içinde kazanım beklentisi olduğu ifade edildi. Toplantıya; Yönetim Kurulu, Disiplin ve Denetleme Kurulları, Kadın Kolları Komisyonu, Engelli Çalışanlar Komisyonu Genç Memur-Sen Komisyonu ve İşyeri Temsilcilerimizin katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme