Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TMO’da Alım Sezonu İstişaresi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan TMO’de alım sezonu başlangıcında istişarelerde bulundu. Milletvekilleri toplantının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile bir araya geldi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan önce TMO’de toplantı yaptılar daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Milletvekilleri Özkaya, Yurdunuseven ve Arslan, TMO’da alım sezonu başlayan tarım ürünleri hakkında istişare ettiler. Toplantının ardından milletvekilleri yaptıkları açıklamada, tarım ürünlerinin alım süreci ve çiftçilere yapılacak ödemelerin detayları hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, “Çiftçilerimizin sıkıntılarını biliyor ve bunlara çözüm üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dediler. Alınan ürünlerin ödemesi ile ilgili ayrıca konuşan Milletvekili Yurdunuseven, “İade alınan ürünlerin ödemesi en geç 30 gün içerisinde gerçekleştirilecek. Bu sürenin azaltılması ile ilgili olarak da görüşlerimizi ilettik inşallah konunun takipçisi olacağız.” dedi. Milletvekilleri İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye yaptıkları ziyarette Afyonkarahisar’da yapılacak olan eğitim projelerini görüştüler.